- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
ertesi günü pikniğe gideceğim gelebilirsem gelirim malum hazırlık yapmam lazım
ah be rozen yüreğim ezildi inan öpüyorum yanaklarından canım arkadaşım.
ilk toplantı benim düğünde degilmi caymayın hepinizi bekliyorum yer elegant koktey salonu küçükesat 26 eylül pazar günü saat 7de bol bol oynarız daha sonra 2 ekimde gene buluşuruz bu kadar ayrılık yeter bazıları sık sık görüşdü ama biz görüşemedik hasret çeken biz olduk öpüldünüz
BEKLİYORUM HEPİNİZİ DÜĞÜNÜMÜZE
canlarım düğünümüzü şenlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim bol bol göbecik attınız yer gök sallandı hepinizi seviyorum nazar değmemişdir inşallah gözler üzerinizdeydi bide pullandınız pırıl pırıldınız çok güzel bir gece yaşadık sayenizde tekrar teşşekkür ederim
ilk toplantı benim düğünde degilmi caymayın hepinizi bekliyorum yer elegant koktey salonu küçükesat 26 eylül pazar günü saat 7de bol bol oynarız daha sonra 2 ekimde gene buluşuruz bu kadar ayrılık yeter bazıları sık sık görüşdü ama biz görüşemedik hasret çeken biz olduk öpüldünüz
BEKLİYORUM HEPİNİZİ DÜĞÜNÜMÜZE
Ah guzellerim sizler böyle bensiz bulusunda catlatin beni(( kimsede özlememis beni belli ama ben sizleri özledim..bazi sebeblerden dolayi bu yaz sizlerle görusemedim ama insallah önumuzdeki yaza kimbilir bakarsiniz kisa. Saka bir tarafa size bol eylenceli sohbetler diliyorum..benim icinde yiyip icmeyi unutmayin..
canlarım düğünümüzü şenlendirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim bol bol göbecik attınız yer gök sallandı hepinizi seviyorum nazar değmemişdir inşallah gözler üzerinizdeydi bide pullandınız pırıl pırıldınız çok güzel bir gece yaşadık sayenizde tekrar teşşekkür ederim
buluşmaya katılamıyorum.