- 15 Aralık 2013
- 15.622
- 35.802
- 798
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Dikkat et Humanist arkadaşların saldırısına ugrayabilirsin ama ağzına sağlık diyorum ben.Bunların hepsini atcan içeri. Hepsini saçından başından sürüyerek, döve döve atcan hemde. Yaşlıymış, kadınmış dinlemicen. O salak karıların yetiştirdiği çocuklar gelip masumları bombalıyor işte. O posteri tutan elleriniz kırılsın.
Hattta daha cani düşüncelerim var belli ki köy komple hain. Bombalayın gebersinler gram üzülmem.
Dikkat et Humanist arkadaşların saldırısına ugrayabilirsin ama ağzına sağlık diyorum ben.
Adam hdpye oy vermis diyor ki akp cihatcilara silah gönderiyor. Sen ne diyorsun diyen de yok. Adam teror orgutuyle her anlamda birlikte hareket eden bir partiye oy verirken piskin piskin boyle konusuyor.
Bu cok akillilardan Pkkyi laiklik teminati olarak goren de var. Memleket memleket degil timarhane.
Bir de hdpye oy verip de buna sasiranlar var. Sanki ilk kez mi bir terorist cenazesine katiliyorlar? Asker polis oldururken problem etmeyip sivil oldurunce iki uc konusan humanistler , humanistlerimiz. Vallahi midem bulanıyor
Amann vallahi sıkıldım.
peki kosa kosa akp`ye oy verenlerin vicdani ne durumda.hala su ayrimi yapamiyoruz.her kürt vatan haini degildir.bu ülke sadece türklerin degildir.baris isteyen akli selim insanlari her defasinda bu tür sözlerle kinamak bir insana yakismiyor.ben de hdp ye oy verenlerdenim.barisin gelecegine inandigim icin, selahattin demirtas`i samimi bnuldugum icin oy verdim.bu ülkede dönen dolaplardan bir cogumuzun haberi yok.temiz bir siyasetin asla mümkün olmayacagini bilenlerdenim.ama her defasinda vatan haini olarak suclanmak cok aci.bu ülke hepimizin bunu kafalarina soksun insanlar.terörün verdigi zarari, pkk`nin terör örgütü oldugunu inkar etmeyen, kinayan bir sürü hdp secmeni var.ki ben bu son secime kadar hep chp`ye oy vermis bir insanim.gerci chp de büyük bir cogunlugun gözünde vatan haini.lütfen artik insanlari damgalamayalim.
Valla babam bile desteklese pkk yi baba dememm bir daha o insana ee hdpninde akpnin de ve hatta diger partililerin dahi pkkya destekleri gun gibi ortada. Hicbirine de hakkim helal degil hicbirnn farki yok gozum de. Surda hdpye iki bisey yaziyorum ama akp boyle soyle niye bisey demiyorsun diyorlar.Beni taniyan bilen biliyor lanet gelsi ulkeyi bu hale sokanlara.Ben de aynı düşüncede ve tavirdayım. Ne akp ne hdp ikisinde birbiri ile ayni benim gözümde. Yani ben hep suna takılıyorum bu tip konularda ya akpliler hdplileri suçluyor ya da tam tersi.
Sen cogu chp ya da mhp li üyenin böyle tavırlar sergilediğini gördün mü? Göremezsin çünkü onun vicdanı rahattir. Ne akp gitsin diye hdp ye oy vermiştir ne de gözü kapali akp ye oy vermiştir.
helalValla babam bile desteklese pkk yi baba dememm bir daha o insana ee hdpninde akpnin de ve hatta diger partililerin dahi pkkya destekleri gun gibi ortada. Hicbirine de hakkim helal degil hicbirnn farki yok gozum de. Surda hdpye iki bisey yaziyorum ama akp boyle soyle niye bisey demiyorsun diyorlar.Beni taniyan bilen biliyor lanet gelsi ulkeyi bu hale sokanlara.
Ben hepsine sayıyorum valla pelin muhalefet iktidar hepsi aynıValla babam bile desteklese pkk yi baba dememm bir daha o insana ee hdpninde akpnin de ve hatta diger partililerin dahi pkkya destekleri gun gibi ortada. Hicbirine de hakkim helal degil hicbirnn farki yok gozum de. Surda hdpye iki bisey yaziyorum ama akp boyle soyle niye bisey demiyorsun diyorlar.Beni taniyan bilen biliyor lanet gelsi ulkeyi bu hale sokanlara.
Başganlara doğum günü hediyesiBen hepsine sayıyorum valla pelin muhalefet iktidar hepsi aynı
neyse bugün keyifliyim can dündar ve erdem gül serbest bırakılmış
Valla babam bile desteklese pkk yi baba dememm bir daha o insana ee hdpninde akpnin de ve hatta diger partililerin dahi pkkya destekleri gun gibi ortada. Hicbirine de hakkim helal degil hicbirnn farki yok gozum de. Surda hdpye iki bisey yaziyorum ama akp boyle soyle niye bisey demiyorsun diyorlar.Beni taniyan bilen biliyor lanet gelsi ulkeyi bu hale sokanlara.
Aynen valla iktidar iktidar degil muhalefet muhalefet degil. Gonul rahatligiyla oy verilecek tek bir parti yok. Ayrica bu haberinle keyiflendim bende haberim yoktu tum gun calistim. Saol cnmBen hepsine sayıyorum valla pelin muhalefet iktidar hepsi aynı
neyse bugün keyifliyim can dündar ve erdem gül serbest bırakılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?