Ankara bombacısının taziyesine katılan HDP'li vekil

Bunların hepsini atcan içeri. Hepsini saçından başından sürüyerek, döve döve atcan hemde. Yaşlıymış, kadınmış dinlemicen. O salak karıların yetiştirdiği çocuklar gelip masumları bombalıyor işte. O posteri tutan elleriniz kırılsın.
Hattta daha cani düşüncelerim var belli ki köy komple hain. Bombalayın gebersinler gram üzülmem.

Dikkat et Humanist arkadaşların saldırısına ugrayabilirsin ama ağzına sağlık diyorum ben.

Memlekette hakkaten kimsede olmayan bir demokrasi! var ama yalnizca bunlara karşı.

Herhangi bir avrupa ulkesinde ya da Amerikada boyle bir olay olabilir mi? Mesela Fransa'da. Olen teroristler icin taziye cadiri kurup bir de ellerde bayraklarla propaganda yapabilirler miydi?

Bu gerilla gerilla diye ortalikta gezenler iside terorist diyorlar. Bu "gerillalara" uzulenler isid canileri oldugunde onlara da üzülüyorlar mi? Ya bunlar da terorist ama ortam yaratanlar oldu diyorlar mi?

Ikisi de cani teroristler ama biri ozgurluk savascisi olarak goruluyor. Humanizmde bile ikiyuzluluk.

Son düzenleme:
Dikkat et Humanist arkadaşların saldırısına ugrayabilirsin ama ağzına sağlık diyorum ben.

Gelsinler de az da onlara çemkireyim. Şu görüntüyü bir kişi savunabilir mi ya? Hdp sinde değilim, hdp lilerle hiç ilgilenmiyorum. Ama böyle gösteremezler bunu bu ülkede. İçlerindeki pislik içlerinde kalsın. Böyle göstere göstere sergilemelerine izin verilmesi cok canımı sıkıyor. Hele şu kocakarıları suruyerek dövmek istiyorum suan. Üreyemesin bunlar. Ürediklerinde nasıl yetiştirdiklerini görüyoruz. Sineğin bile yararı var memlekete, şunların yok.

Adam hdpye oy vermis diyor ki akp cihatcilara silah gönderiyor. Sen ne diyorsun diyen de yok. Adam teror orgutuyle her anlamda birlikte hareket eden bir partiye oy verirken piskin piskin boyle konusuyor.

Bu cok akillilardan Pkkyi laiklik teminati olarak goren de var. Memleket memleket degil timarhane.

Bir de hdpye oy verip de buna sasiranlar var. Sanki ilk kez mi bir terorist cenazesine katiliyorlar? Asker polis oldururken problem etmeyip sivil oldurunce iki uc konusan humanistler , humanistlerimiz. Vallahi midem bulanıyor

Amann vallahi sıkıldım.

Bunu anlayabilmek icin merhametsiz, vicdansiz olmak lazim ya bilemiyorum. Asiri kati olmak lazim. Bunun sisteme, devlete, fasizme karsi verilen savasla alakasi yok. Kendine gerilla diyen bu tur orgutlerin gerillalikta boyle hain pusunun, kalles saldirinin olmadigini bilmesi lazim.
Ayriyetten benim aklimin almadigi bir sey var. Muhtemelen forumda konusulmustur. Diyenler olmustur. Ben yeni girebildigim icin simdi yaziyorum. Bir taraf Meclis binasi, bir taraf Genelkurmay, bir taraf Deniz kuvvetleri, asiri stratejik ve istihbarati saglam, tabir i caizse habersiz kus ucmayan bir noktadan bahsediyoruz. Aklim almiyor, aklim almiyor...

"Samimi" bulduğun Selahattin Demirtaş bir açıklamasında "terörist cenazesine gitmeyeni partiden atarım" demisti.

Şimdi tutupta partinin içinde terörü destekleyen var ama desteklemeyende var ben barışa oy verdim demek, dışarıdan bir gözle inan gülünç duruyo. Partinin başkanı zaten partinin amacını açık seçik ilan ediyor.

Maaşlar bizden, baş sağlığı hdp liden bombacıya.. Aman ne insancıl.. O bodrumdaki insanlar olayı, gerçekmi değilmi belirsiz, doğruysa eğer teröristmi vatandaşmı o da belirsiz, ama sözde onun rövanşıymış..
Sanki o olaylar yokken hiçmi benzeri bombalama yapmadılar?
Hatırlayanlar vardır, 2011 de Ankarada kumrularda patlama olmuştu, yine pkk ile alakalı 5 yada fazla ölüm olayı oldu, daha sonra 2013 te aynı noktada..
Hatta birde kaçakçı katırcılar, sözde kaçak sigara taşıyanlar (kaçak sigaramı yoksa silahmı belirsiz,) sonuçta kaçak sigarada ülke geliri açısından, sağlık açısından zararlı, o kişiler mayına bastı diye tazminatlarını aldılar.. Şehit maaşı bağlandı! Bunlar yine 2011 veya 12 de oldu.. Ne çabuk unutuldu.. Halbuki normal vatandaşın geçeceği yollarmıydı oralar? Tartışılır..
Ama ş.siz kadın ve benzerleri amaçlarına ulaşmak için kendi halkını, vatandaşını harcıyor..
Bu ülkede silahla bombalama ile terör ile sonuca varacağını varan zihniyetler..
Gerçekten yazık ülkemize..

Valla babam bile desteklese pkk yi baba dememm bir daha o insana ee hdpninde akpnin de ve hatta diger partililerin dahi pkkya destekleri gun gibi ortada. Hicbirine de hakkim helal degil hicbirnn farki yok gozum de. Surda hdpye iki bisey yaziyorum ama akp boyle soyle niye bisey demiyorsun diyorlar.Beni taniyan bilen biliyor lanet gelsi ulkeyi bu hale sokanlara.

Bunun adi humanizm degil ki bun adi ben ecelimle olemiyorum sen gel beni hain pusulara dusur demek. Ben eninde sonunda nasilsa seninpe yine barisirim demek. Kimse baris icin bilmem ne icin demesin cok komik oluyor gercekten

helal

Ben hepsine sayıyorum valla pelin muhalefet iktidar hepsi aynı

neyse bugün keyifliyim can dündar ve erdem gül serbest bırakılmış

bir de benim bir önerim var keşke beni ciddiye alsalar

chp nin başına mustafa balbay,mhp nin başına da meral akşener gelse büyük bir kadro değişikliği yapılsa ne güzel olur.

akp ve hdp nin başına kim gelirse gelsin bir cacık olacağını sanmıyorum onlar benim için umutsuz vaka :)

Ben hepsine sayıyorum valla pelin muhalefet iktidar hepsi aynı

neyse bugün keyifliyim can dündar ve erdem gül serbest bırakılmış
Aynen valla iktidar iktidar degil muhalefet muhalefet degil. Gonul rahatligiyla oy verilecek tek bir parti yok. Ayrica bu haberinle keyiflendim bende haberim yoktu tum gun calistim. Saol cnm

hümanizm güzel şey elbet de neden hep tek taraflı? Pkk nın döşediği mayın patladı, şu kadar şehit, şu kadar yaralı var dendiğinde çok düşünürüm ben, bombadan nasıl yaralanır insan diye... acaba hangi uzuvlarını kaybetti, vücudunun kaçta kaçı yandı, yüzüne gözüne şarapnel parçaları saplandı mı diye... olur da o yataktan kalkabilirse hayatına nasıl devam edecek diye çok düşünürüm... bunu yapana nasıl sempati duyulabilir? pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…