- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
çok güzel bir soru ama maalesef cevap yok..Kosa kosa hdp ye oy vermeye giden arkadaslar vicdaniniz rahat mi?
nasıl yanyana olmazlar kadın avaz avaz bağırmıyormu biz arkamızı pyd ye pkkya yasladık diye.pkk ıle hdp yan yana degıller dıyenler nerde acaba
kapak olsun bı fotograf onlara
midemı bulandırıyorlar resmen
meymenet yok sıfatlarında
kosa kosa hdp ye oy verenler dusunsun sımdınasıl yanyana olmazlar kadın avaz avaz bağırmıyormu biz arkamızı pyd ye pkkya yasladık diye.
asıl teröristlerin başları onlar halkı galeyana getiren onlar ama milletvekililer ya ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar.
kosa kosa hdp ye oy verenler dusunsun sımdı
sırf bı partı ıktıdar olmasın dıye bu partıye oy verenler oldu yahu şaka gıbı...
kendı partımızı nasıl ıyılestırebılırız dıye dusunmek yerıne tutup pislige bulasmak !
bu partının meclıste olması , ellerını kollarını boyle sallayarak dolasmaları , bu devletın herseyınden sonuna kadar da yararlanmaları resmen ınsanlık sucu
Kosa kosa hdp ye oy vermeye giden arkadaslar vicdaniniz rahat mi?
ayrica bu milletvekilinin bir sürü insanin ölümüne yol acan bir teröristin evine taziyeye gitmesini, bir sürü insanin ölmesine, yaralanmasina neden olan birinin evinde taziye yapilmasini da siddetle kiniyorum.Ben siddetin her türlüsüne karsiyim.Kimden gelirse gelsin.bu ülkede siddet gösteren o kadar cok mekanizma var ki!
Verdigin oylarla meclise giren milletvekilleri teror orgutune silah erzak gotururken yakalaniyor ve milletvekili dokunulmazligi oldugu için bir sey yapilamiyor.peki kosa kosa akp`ye oy verenlerin vicdani ne durumda.hala su ayrimi yapamiyoruz.her kürt vatan haini degildir.bu ülke sadece türklerin degildir.baris isteyen akli selim insanlari her defasinda bu tür sözlerle kinamak bir insana yakismiyor.ben de hdp ye oy verenlerdenim.barisin gelecegine inandigim icin, selahattin demirtas`i samimi bnuldugum icin oy verdim.bu ülkede dönen dolaplardan bir cogumuzun haberi yok.temiz bir siyasetin asla mümkün olmayacagini bilenlerdenim.ama her defasinda vatan haini olarak suclanmak cok aci.bu ülke hepimizin bunu kafalarina soksun insanlar.terörün verdigi zarari, pkk`nin terör örgütü oldugunu inkar etmeyen, kinayan bir sürü hdp secmeni var.ki ben bu son secime kadar hep chp`ye oy vermis bir insanim.gerci chp de büyük bir cogunlugun gözünde vatan haini.lütfen artik insanlari damgalamayalim.
Aynen katılıyorum bunlarda o bombacı gibi olan hainleri savunuyor orda bizim milletimizde bunlara müsade eden yönetime oy veriyor.canlarımız gidiyor ey millet uyan uyan.evlatlarımız kara toprak oluyor ocaklara ates düşüyor.uyanınnnBöyle kişiliksiz insanların mecliste olmasından Tiksiniyorum bunlar milletin vekili bunlar mi temsil ediyor milleti. Suçluları dağda bayirda aramaktansa uzağa değil yakınlara meclise bakılsın biraz.
nıye kompleks yaptınız anlayamadımpeki kosa kosa akp`ye oy verenlerin vicdani ne durumda.hala su ayrimi yapamiyoruz.her kürt vatan haini degildir.bu ülke sadece türklerin degildir.baris isteyen akli selim insanlari her defasinda bu tür sözlerle kinamak bir insana yakismiyor.ben de hdp ye oy verenlerdenim.barisin gelecegine inandigim icin, selahattin demirtas`i samimi bnuldugum icin oy verdim.bu ülkede dönen dolaplardan bir cogumuzun haberi yok.temiz bir siyasetin asla mümkün olmayacagini bilenlerdenim.ama her defasinda vatan haini olarak suclanmak cok aci.bu ülke hepimizin bunu kafalarina soksun insanlar.terörün verdigi zarari, pkk`nin terör örgütü oldugunu inkar etmeyen, kinayan bir sürü hdp secmeni var.ki ben bu son secime kadar hep chp`ye oy vermis bir insanim.gerci chp de büyük bir cogunlugun gözünde vatan haini.lütfen artik insanlari damgalamayalim.
Bunlara o verdiğimiz vergiden verilen paralar haram zıkkım olsunNe diyeyim ki bir yanda imralıdakinin posteri, bir yanda bombacının, öte tarafta Meclis'ten bir vekil.
Maaşı bizim vergilerden kesilen bir vekil. Parti kapatmayı zorlaştırmışlardı, aman ne kadar güzel, vekillerin dokunulmazlığı var, aman ne ala.
Verdigin oylarla meclise giren milletvekilleri teror orgutune silah erzak gotururken yakalaniyor ve milletvekili dokunulmazligi oldugu için bir sey yapilamiyor.
Akpyi savunan kim? Pelin Akpye en agir laflari soyler her zaman. Bana gore de al birini vur öbürüne
Valla ben de anlamadım. Erzak yardımı yaparken yakalanmadılar mı bunlar?
Kaç taziyeye gittiler?
PKK’lı tabutlarını omuzlarda taşımadılar mı?
Paris olaylarında renklerini göstermediler mi?
“PKK sizi tükürüğüyle boğar” diye elinde mikrofonla tüküre tüküre konuşmadı mı vekilleri?
PKK’lının anası neden Demirtaş’a sarılıp ağlıyor daha dün yeni????
Hangi samimiyet acaba?
Verdigin oylarla meclise giren milletvekilleri teror orgutune silah erzak gotururken yakalaniyor ve milletvekili dokunulmazligi oldugu için bir sey yapilamiyor.
Akpyi savunan kim? Pelin Akpye en agir laflari soyler her zaman. Bana gore de al birini vur öbürüne
Ipek ben hala Demirtasìn bu konuda cabaladigini düsünüyorum.Bir parti icerisinde tam anlamiyla görüs birligi saglanmasi mümkün degil.Siyaset kirli bir oyun.Demirtas kendi agziyla pkk`nin yaptiklarini onaylarsa o zaman yanildigimi kabul ederim.Eger böyle bir ifadesi olduysa da benim haberim yok.cok acele yazdim.cikmaliyim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?