Ankara Beştepe Turgut Özal Hastanesi Hk. Ne düşümüyorsunuz ?

Hedef65tir

💞 🌸 💞
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
2.659
12.771
408
40
Arkadaşlar bu hastanede kontrolae giden varmı doğum yapan falan Yüksel Onararn ve Aylin Ayrım hakkında ne düşünüyorsunuz ayrıca akropolden ebru yüce geçmiş oraya o çok şekerdir birazda onun için burayı düşünüyorum yorumlarınızı alabilirmiyim. Hastane muayene tahlil doğum ücreti paket varmıdır vs...

Slm.. ben ebru hanıma gidiyorum gayet memnunum tavsiyede ediyorum.uzun uzun bebegimi izlettin bir sürü bilgi verdi. Normal dogum yanlısı bir doktor.ayrica personelde gayet ilgili güler yuzluydu.iyiki gitmisim diyorum. Dogumu da orada yapmayı planlıyorum . Muayene ücreti 80 tl ebru hanimin. Çalıştığınız yer ile anlaşması varsa daha uygun oluyor fiyat. Ve tahliller dışarıda yaptırıp doktoruma yorumlattim.kendisi söyledi zaten fiyat fazla ise tahlil listesini verebilirim diye. Insallah memnun kalirsin.ayrica Yeni doğan uniteside var

Turgut özalda doğum ücreti ne kadar peki bende ebru hanıma gitmiştim ama o zaman başka bi hastanedeydi çok memnundum

nst 10 lira muayene 80 epidural de 2000 miş canım şimdilik bakalım inşallah bu ara bende yeniden bebek düşünüyorum önceki ebru hanımdı çok sevmiştim ama düşük oldu kısmet bakalım

Bende Zehra Hanım'a gidiyorum.gayet memnunum.ikiz olduğu için erken doğum riski yükselmiş.muhtemelen doğımuda burda düşünüyorum

Back
X