• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankara batıkentteyim- bebeğime bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

zorkadxixn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2006
46
0
86
Ankara
Merhaba,
Ankara Batıkentte oturuyorum. 1 yaşındaki oğluma evimde bakacak titiz ve güvenilir bir bakıcı arıyorum. Çocuk gelişimi mezunu kişiler tercihimdir.

Sabah 8 akşam 7 saatleri arasında olacak. Batıkent kardelende oturuyorum. Su anda kendim bakıyorum ama eylül gibi işe başlayacağım. Temmuz-Ağustos aylarında yarım zamanlı olarak başlayıp Eylülde tam zamanlı olarak başlanacak. Burada telefon numarası yazılamıyor sanırım, özel mesaj atarsanız görüşebiliriz.

Merhaba ben yıldız ben isterseniz size birini önerebilirim çok güvenilir,temiz,tecrübeli,referanslı,gözünüzün arkada kalmıyacağı biri.
XXXXXXXXXXXXXXXXX
eğer numara çıkmassa siz bana özelden göndere bilirmisiniz size kolay gelsin,işallah hayırlısı neyse o olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba .bu konuda oldukca tecrubeliyim.iki adet cocugum varr .ayrıca ikiz kız cocuklarına bakıcılık yaptım.sizle gorusmek isterim XXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back