Tüp Bebek Merkezleri ankara başkentte tüp bebek yaptıranlar yorumlarınız rica ediyorum

Sizlere internetten tanıştığım çok şeker ,cici bi kızcağızdan bahsedeceğim.15 yaşında evlenmiş ve 10 yıllık evli..birkaç kez tüp bebek yaptırmış ve olmamış.Bir de laparoskopi ameliyatı yapmış Dr kesip biçip.biraz konuştuk dedim ki belki o Dr ların göremediği bir şeyler vardır bir de Göğşen h ya git...Antalya dan 10 saatlik yol çekip Ankara'ya geldi eşiyle..Hoca filmine bakıp demiş ki senin tüplerin kapalı...ultrasondan da yumurtan az görünüyor demiş.Üstelik tüp bebekte yüksek doz ilaç vermişler sana...kızcağız şok...5 Dr gezdim kimse bana bunları demedi diyor.Laparoskopiyi de boşuna yapmış Dr demiş..kızmış...Önümüzdeki ay tedaviye başlayacak..Ve gerçekten amh sonucu 0.7 çıkmış yani yumurtası az kalmış daa 25 yaşında..Yani demem o ki,belki başka Dr ların görmediğini o görebilir .Bi görünmekte fayda var...Histerosopi de yaptırıp aynı gün yola çıktılar eşiyle...İnşallah da hamile kalacak inanıyorum..

Merhabalar Göğşen hoca TRT haber de polikistik overden bahsetmiş isterseniz bi izleyin..Ümitvar da konuşmuş.Google yazın çıkıyor..

Herkese merhaba uzun süreden sonra. pitipity gözün aydın. zeynepcicek de doğum yapmış onun da gözü aydın. Çok sevindik güzel haberlere. Umutla bekleyenler de bir an evvel mucizelerine kavuşur insallah. Ben de kızımı Göğsen Bey sayesinde kucağıma aldım. 3 tane donmuş bebeğim de bekliyor benim yaza ikinci tedaviyi düşünüyorum. Inşallah kızımın bir kardeşi olur.

Arkadaşlar tüp bebek fiyatları totalde ne kadara çıkıyor başkentte ilaçlar ve donduma da dahil

Arkadaşlar tüp bebek fiyatları totalde ne kadara çıkıyor başkentte ilaçlar ve donduma da dahil
Raporlu 3 bin (2 olumsuz aşılamaya kolaylıkla rapor çıkıyor) raporsuz 4 bin Abkara nın en uygun fiyatı ...ilaçlar senin yumurta dayına göre değişir,sayı iyiyse 1000-1500 cîvarı,sayı düşükse daha fazla ilaç kullanmak gerekeceği için 2000 ve küsür olabilir .ama ben tüm ilaçları 3 te bir fiyatına yine kadınlar kulübünde artan ilaçlarını satan arkadaşlardan aldım hatta bikaç tanesi ücretsiz verdi Allah razı olsun...tavsiye derim hem de uzak illerden kargo ile getirttim artanları da yine gönderdim 3-4 kişiye,3ümüz de gebe kaldık:) yumurta dondurma 1000 ya da 1200 olması lazımdı,çözdürme de hemen hemen öyle...

çok çok teşekkürler hocalardan hangisini tavsiye edersiniz peki. Bebişleriniz de hayırlı upurlu olsun. Rabbim sağlıklı gebelik , hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

çok çok teşekkürler hocalardan hangisini tavsiye edersiniz peki. Bebişleriniz de hayırlı upurlu olsun. Rabbim sağlıklı gebelik , hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
Canm çok teşekkür ederim ,kul birine dua ederken melekler "âmin aynısı sana da olsun "derlermiş...Bu soruyu tam adamına sordun ben aşırı göğşenist birisi olduğum için şiddetle onu tavsiye ederim tabi ki..:) 2 senelik hastasıyım 3.de onu yaptığı tüp ile gebe kaldım ama 100 kez de pnda olumsuz sonuç alsam yine ona giderdim:) Hulusi h hakkında da olumsuz bi e yorum duymadım günahına girmeyeyim ben Göğşen h ya gittiğim için onu bilir onu söylerim :) Göğşen bey bana 2 kez histeroskopi yaptı,Her Halinden tavrından kibarlığından samimiyetinden dolayı minnettarım ona..hatta onla tanıştıktan sonra tüm tüp bebek hakkında açılan topiklere uzuuuun bi mesaj yazıp kopyaladım herkes gitsin faydalansın diye,onun için açılan sayfanın 72.sayfasında okumanı tavsiye ederim.ayrıca birçok Dr un göremediği rahimdeki problemleri tek muayenede gördüğüne çok kişide şahit oldum ki bende de öyle oldu ...ayyy neyse sen Göğşen hoca yardımmmm diye açılan bi sayfa var orayı oku kısaca özellkle benim ve Zeynep çiçek in yazdıklarını :)

Ayyy içimi umutla doldurdun güzel insan. Tamam okuyacağım ve gideceğim inşallah. Ay heyecan yaptım şimdiden.

arkadaşlar trnsferimin dokuzuncu günü bugün kan tahlili yaptırdım değer 57 di çıktı çift yda tek olduğu şimdiden anlaşılırmı

Merhaba arkasdaslar öncelikle rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıklı evlatlar versin hepimize bu hafta bende başkent üniversite sine başlıcam benim tüplerimin ikiside yok böyle olupta hamile kalan varmı acaba hep olur cevabı aldım ama genede bilemiyorum tabiki herşeyin iyisini rabbim bilir

merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyolarım var bu hastaneye transfer yaptırmak istiyorum böyle bi şans var mı acaba bi de fiyat olarak ne diyorlar bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Selam kızlar Başkentte perde ameliyatı olanlar bilgilendirirse sevinirim. .
Tedavi öncesi işlemin olması gerekiyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…