Tüp Bebek Merkezleri ankara başkentte tüp bebek yaptıranlar yorumlarınız rica ediyorum

geraniy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
420
633
303
Arkadaşlar iyi günler ben de aranıza yine katıldım. Hayırlısıyla 2 kez ankara da tüp bebek yaptırmaya karar verdik. ilkin ankara maya da yaptırmıştık tutmadı. Şimdi araştırıp ankara başkent düşündük. yaptıran varsa yorumlarınızı almak isterim.Nasıl hastane? Ne kadar tuttu? Başarılımıydı?

Arkadaşlar iyi günler ben de aranıza yine katıldım. Hayırlısıyla 2 kez ankara da tüp bebek yaptırmaya karar verdik. ilkin ankara maya da yaptırmıştık tutmadı. Şimdi araştırıp ankara başkent düşündük. yaptıran varsa yorumlarınızı almak isterim.Nasıl hastane? Ne kadar tuttu? Başarılımıydı?

canım ben yaptırmadım ben de suan zekaı tahır burak kadın sag arastırma hast asılamam yapıldı sımdı 3 ıcın gıtcem .
ama baskent ıcın hep olumlu seyler duydum umarım yazarlar ..
ankara adına yorum cok az oluyooo

İlgin için teşekkür ederim. İnşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın.

Ben ikinci tüp bebek denememi başkent hastanesinde hulusi hocayla yaptım...
Kimyasal gebelik yaşadım olumsuz sonuç alsamda fikirlerim asla değişmedi...
Ekipte olan herkesten çok çok memnun kaldım...
Tekrar tüp bebek denersem mutlaka başkent hastanesinde olacak...
Bugüne kadar olumsuz bir şey duymadım kendileriyle ilgili...
Doktora cep tel dan sürekli ulaşabiliyorsun...
Sorduğun sorulara cevap alabiliyorsun...
Yoğun bir merkez...Lüks değil ama hijyen bir ortam var...
Hemşireler hep güler yüzlü ve yardımcı...
Bu ay kendiliğinden gebe kaldım ama dış gebelik yaşıyorum ve yine başkent hastanesinde hulusi
hoca benimle ilgileniyor...
Tavsiye ediyorum...

Selam canım. Ben başkente gidiyorum, 2 kere orada tedavi oldum 3. De orda devam edicem. Doktorum çok iyi, hulusi bey. Ekip çok iyi aslında hemşirelerden sekreterlere kadar tek sorun hulusi beyin çok hastası var kalabalık oluyo benim ilk denemede tuttu,ama düşük yaptım, ikinci tutmadı. Bir kez daha burda deneyecem. Doktorumu bırakmak istemiyorum. Fiyatları diğer merkezlere göre uygun raporlu 1600 civarı, raporsuz 2600 tl işlem ücreti ilaçlar hariç. Muayene ücreti 55 tl fark ödüyoruz guvencen varsa. Ben tavsiye ederim, en azından görüşmeye git derim.

İlgin için teşekkür ederim. İnşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın.

mrb geraniy bak hep guzell seyler yazılmışş..
bence gıt uzunca bı gorus bu yazın benım ıcınde ı olduu baktım olmadı bende baskentte gelırımm:))
tabı ınsallah tupe gerekkalmazz
tupte sorun dgl ama bu bekleyıs zor rabbım sana bana burda olan olmayan herkese bebgnı versınn herkesın yuzunu guldursunn

Arkadaşlar her keze ilginiz için teşekkür ederim. Karar verdik. Sizin sayenizde dahada rahat gönülle gidecem oraya. ve ben eskişehirdenim, kontrollere hızlı trenle gidip gelmeye düşünüyorum, ulaşımda kolay. artık geri sayım başladı, adetime 5-6 gün var. Allahım kimsenin kucağın boş bırakmasın.

merhaba, ben başkent te hulusi beye gidiyorum ilk tüpbebek denemem malesef dışgebelikle sonuçlandı. birkaç gün önce 2.ye başladım. yine hulusi bey ve ekibiyle başladık. ben doktoruma çok güveniyorum. ve ekibinede aynı şekilde. tavsiye ederim.

merhaba, ben başkent te hulusi beye gidiyorum ilk tüpbebek denemem malesef dışgebelikle sonuçlandı. birkaç gün önce 2.ye başladım. yine hulusi bey ve ekibiyle başladık. ben doktoruma çok güveniyorum. ve ekibinede aynı şekilde. tavsiye ederim.
Sağol bizde artık karar verdik başkent için. Adet günümü bekliyorum.

2. denememi hulisi hocada yaptım. şu anda 6 haftalık hamileyim inş.sağlıkla bebeğime kavuşurum.seviyrm hulusi hocayı

2. denememi hulisi hocada yaptım. şu anda 6 haftalık hamileyim inş.sağlıkla bebeğime kavuşurum.seviyrm hulusi hocayı
MAŞALLAH !!! Çok sevendim senin adına. Sağlıklı hamilelik geçerip sağlıklı bebeğine kavuşursun inşallah.

ben de yaklaşık 2 yıldır bebek istiyorum ama olmadı, tavsiyeler üzerine Hulusi bey ve başkent hastanesine gitmeyi düşünüyorum, inşallah sonuç hepimiz için iyi olur, muayene sonrasında yaşayacaklarımı da burada paylaşırım, herkese iyi şanslar...

canım ben de hulisi hocanın hastasıyım,ilk seferde negatifti ama
başka bir yere gitmeyi hiç düşünmedim
şuan ikinci denememde 22 haftalık ikizlerime hamileyim
inşallah sağlıkla kucağıma da alırım
darısı senin başına inşallah

Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba?

fiyatlar diğer merkezlere göre gerçekten ucuz
hulusi hocanın muayene ücreti 55 lira
raporlu 1600 lira veriyorsun+ilaçlar
inanılmaz yardımsever bir insandır kendisi
konyadan gelen bir hastasının
süper embriyoları vardı
hulisi hoca bunları donduralım dedi
adam param yok dedi
hulisi bir an durakladı
sonra ben hallederim
siz keyfinize bakın dedi
müthiş insan
allah razı olsun kendisinden

Ben Ankara'ya 2.tüp bebeğimi yaptırmaya gidecem.forumlardan okuduğum ya Recai hocayı tavsiye ediyorlar ya da Hulusi hocayı tavsiye ediyorlar.Hangisine gideceğimi bilemiyorum.Bu konuda deneyimi olanlar lütfen cevap verebilir mi?

Ben Ankara'ya 2.tüp bebeğimi yaptırmaya gidecem.forumlardan okuduğum ya Recai hocayı tavsiye ediyorlar ya da Hulusi hocayı tavsiye ediyorlar.Hangisine gideceğimi bilemiyorum.Bu konuda deneyimi olanlar lütfen cevap verebilir mi?

Slmmm kizlar bende suan ankarada i bi merkez ariyorum.dewlette bi raporlu hakkim kaldi.ve embrio olarak iki adet olsun koyan bi yer varmi..yardimlarinizi bekliyorum konuyu acan arkafas ne yapti acaba

bu konu açılalı baya olmuş ama ben şimdiki fiyatı ve durmu merak ediyorum... hulusi bey hala duruyor mu başkentte dışardan biri olarak bilgi almak istedimm..

Back