Merhabalar,
Herkese gecmis olsun...
Ben 2.5 hafta once ogrendim amh min dusuk oldugunu (0.5). 1 yildir cocuk istiyorduk ama olmadi. Yumurta rezervimin azaldigini anlayan bir doktor amh testini yaptirmami istedi ve sonrada hemen gel tup bebek e baslayacagiz dedi. Ben yikildim... Nasil yani dogal yolla olmayacak miydi???
Neyse gunler boyle gecti... Esim falan da test yaptirdi. Ben reglin 21. gunu progestron testi yaptirdim, yumurtam catlamisti. Guzeldi yani. Esimin sonuclari gayet iyiydi. Varsin amh dusuk olsundu.. Olurdu elbet... Tekrar toparlanmistim... Ta ki bugune kadar..
Bugun sabah bir tup bebek merkezi ile gorumem vardi. Aslinda hep iyi yorumlar okumustum. Oraya gidecegimi dusunuyordum. Ancak benimle 5 dakika falan ilgilendi doktor. amh dusuklugunun hamileligi engellemedigini bu sekilde de hamile kalabilecegimi soyledi. Regli 2.gunu gel bir daha bakalim, belki gebe kalirsin dogal yolla ona bile gerek kalmaz dedi. Ay ne sevindim ne sevindim... Ne guzel seyler demisti...
Sonrasinda ayni gun Basken Universitesinde Gogsen Bey ile randevum vardi. Inanilmaz guzel bir insan. Ben vaktini almayayim daha fazla diye hizli hizli anlatirken derdimi beni yatistirdi. Herseyi yavas yavas anlatmami sakin olmami istedi. muayene etti ve muayene sonrasi konusma basladi. O guzel adam bana sen zor hastasin dedi.... onu dedikten sonra o sozler beynimde birkac kez yankilandi. Ne demek istemisti? 'Sen zor hastasin'!!! sag ve solda her ikisinde de 1 yumurta gormustu. tup bebekte en az 5- 6 yumurta toplamak istiyorlardi. ben de o kadar yoktu, olmayagi anlamina gelmiyordu da... yoktu iste o kadar yumurta.... Benim gozlerim doldu... Basladim aglamaya... Bu bilgi yeniydi cunku. Evet varsin tup bebek olsundu, ama o da mi olmuyordu simdi???
Neyse simdilik benim durumum bu...
Kimde karar kildi derseniz, bilemiyorum...
Gogsen Bey harika biri. Muthis bir doktor. Ben agladim, o beni avuttu... Ben cikayim, hastalariniz sizi bekler dedim, o birakmadi beni sakinlestirdi. Boyle bir doktor hasta yakinligi boyle bir tedavi siurecinde gerekli. Ck guvendim aslinda kendisine. Ama o tup bebege bile hemen gecemeyecegimizin sinyalini verdi, diger yerse sanki yapabilecekmis gibi davrandi ya.. Sirf o yuzden diger yere mi gitsem diyorum...
Ama dedim ya Gogsen Bey harika biri... Sizi anlayabilecek birini ariyorsaniz o Gogsen Bey kesinlikle....
Umarim herkes hayaline kavusur...