Hocamın orayla anlaşması vardı. O yüzden orada yaptım. Şu malum olaydan haberim olsaydı asla gitmezdim. Özetle ssvd yapmak için yatisim yapıldı.Serpil ebe ve hemşire ilgiliydi. Sezeryana karar verince hazırladilar beni. Sedyeye yatırıp ameliyathaneye götürdüler .eşimi çok istemesi ne rağmen almadılar yasak diye. Sedyeden ameliyat masasına geçmem için kimse yardım etmedi. O halimle zorla geçtim. Anestezi doktorum çok iyiydi. İğnesini yaptı. Doktorum geldi. Ameliyat sırasında biraz fenalastim. O sırada bebeğim doğmuş ama ses yok. Kendimde değildim pek idrak edemedim.niye aglamiyo bebegi gösterin diyorum.kakasini yapmış müdahale edilecek ama oda ne bebek doktoru yok. İnanın 5 belki daha fazla beklendi. Hala bebeğim aglamiyo.anestezi doktoru müdahale etti.doktoru tekrar arayın diye bagirdiklarini duyuyorum.bu sırada panik atak ve titreme krizi geçiriyorum. Ne oldu o arada bilmem göremedim. Çok şükür bebegim de bi sorun olmadı. Ameliyat bitti doktorum gitti.beni odaya götürmeye kimse gelmiyor. Orada öylece bekledim. Anestezi doktoru sağolsun 20 dakika bekledim yanımda. Öyle çıktım. Kattaki hemşireler çoğu berbat. Serum kaldığım süre boyunca sorun çıkardı. Devamlı tıkandı. Şirin ile açtılar. Asla kontrole geliyorlar. Annem çağırın anca.ateşine ve Tansiyonu ma hiç bakılması. Sordum 1 kere tansiyon ölçüler. Stajyer öğrenciler var.düğmeye basınca onlar geliyor. Devamlı sıvı aldığından sık tuvalete çıkıyorum. Kalkmak lazım serumu çıkarmalar lazım yokla. Stajyer serumu çıkarmayı bile bilmiyor. Biz kendimiz hallettik. Sutum gelmeyince hemşire mama yaptı .siringayi getirip pis kanepeye öylece bıraktı. Oradan Slip bebegin ağzına vermiş. Annem kıymetlerin kopardı. Şu an serum yerinde hasar kaldı Mr cektirecem.serumu tıkanıklığını halledemediklwri için. Aman ha uzak durun
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.