• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara bahçecide Berfu hoca hakkında bilgisi deneyimi olan var mı ?

aydenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
37
22
3
32
Selam arkadaşlar daha önce bir tüp bebek geçmişim var. Şimdi Berfu hocaya gitmeyi planlıyorum. Deneyimleriniz varsa rica etsem paylaşır mısınız 🙏

Canım ben aynı klinikte yusuf hocayla bir süreçteyim, berfu hoca hakkında bir fikrim yok ama imternette falan pozitif sonuçları çok olan bir hoca belliki.

Canım ben aynı klinikte yusuf hocayla bir süreçteyim, berfu hoca hakkında bir fikrim yok ama imternette falan pozitif sonuçları çok olan bir hoca belliki.
Aynen bende araştırdım. İyi duruyor ama tabi tedavi olanlar daha iyi bilir deneyimlediler. O yüzden merak ettim. Ücretlendirme nedir şu anda. Bilgi verebilirmisiniz rica etsem süreciniz hakkında

Ücret tedaviye göre degişiyor sonuçta alınan ilaçlara da baya para gidiyor ama 100 bini kesin gözden cıkar, fazlası da olur duruma göre transfer surecine geçersen.
Ben 1.denemede transfer surecine kadar ilerleyemedim maalesef, Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah. 2. Denemenin de başındayım dahaca.

Back
X