Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berfu demire başladım çok ilgili bir bayan şimdilik çok memnunum sizde mi orda teda görüyosunuzHangi doktora tedaviye başladınız acaba
yeni mi başladınız tedaviye hangi aşamadasınızEvet bende orda tedavi görüyorum selen hoca nin hastasıyım
bende martta ilaçlara başlıycam daha bekliyorum şuanda. Benim tüplerimin ikiside tıkalı iki kere hsg çekildim açılma yok sizin neydi sorununuzBen ocak ta bakalım yumurtaların toplandı transfer asamasindayim siz ne asamadasiniz? Sorununuz neydi acaba
Aynen ben son aşamaya geldim arrik inşallah görürüz o pozitifleri haberlesiriz yine[/QUOT
Amin canım inşallah haberlerini bekliyorum
Evet vanım Berfu hanımdan bende çok memnunum ilgili güler yüzlü çok tatlı bir bayan inşallah sonunda iyi haberler alırızİi akşamlar ... ben tedavi sürecinde değilim ama berfu hanımı tanıyorum ... İnanın çok şanslısınız ... çok iyi bii hekimdir... Psikolojik olarak da çok rahatlatır hastalarını ... mükemmel bi insan .. inş önce allah ın izniyle sonta berfu hanımın yardı ları ile evlatlarınıza kavuşursunuz....
evet canım klinikteki herkes çok ilgili işini iyi yapan kişiler sanırım yeni açıldığı için çok sakin kalabalık olmuyo. İnşallah pozitifleri görürüz siz hangi aşamadasınızcanım bende selen hanımda tedavi görüyorum kendisi çok tatlı ve insanı rahatlatan bir doktor. klinikteki herkes gayet ilgili ve işini iyi yapan kişiler.inşallah güzel haberlere ulaşırız hepimiz
Sizde inşallah pozitif sonuç alırsınız ben daha çok başındayım. Bizden başka kimse yok sanırım buraya giden
Sonucunuz ne oldu acabaİnşallah hepbirlikte pozitifleri alalım benim de ilk denemem olacak yeniyim. Var da yazmiyolar sanırım bide yeni açıldığı için pek bilgi yok nette