- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Çoook sevindim canım maşallah9. Gün kan değerim 96 çıktı kızlar. Nasıl sizce? Inşallah güzelce katlanır devamı gelir. Rabbim isteyen herkesin evini kucağını doldursun
YaaaInsallah canim 6 yilin mucizesi inşallah herkese nasip olur canim.
4 aşılama 2 tüp bebek canım bu 3 tüp bebek denememdi :)Yaaatam bir mucize masallahhh daha önce denemismiydin
Sonunda güzel haberi aldın kuzum4 aşılama 2 tüp bebek canım bu 3 tüp bebek denememdi :)
Evet cankm cok sukur insallah degerim yükselir insallahSonunda güzel haberi aldın kuzum
Canımm hayırlı olsun. Benimde 9. gün 96 çıkmıştı 36 saat sonra tekrar yaptırdımAllah razı olsu canim degeri 118 cikti düşük geldi biraz ama
sağol canım Allah Razı olsun ınsallah evet 2 gün sonra tekrarla 12 nisanda kese icin geleceksin dedi canımCanımm hayırlı olsun. Benimde 9. gün 96 çıkmıştı 36 saat sonra tekrar yaptırdım
178 çıktı Doktor iyi dedi. Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah. 2. Test istedi mi hoca
Ayy senin gebelik takvimini yesinler yasağol canım Allah Razı olsun ınsallah evet 2 gün sonra tekrarla 12 nisanda kese icin geleceksin dedi canım
Ya bu gebelik takvimi için 6 yıl bekledim valla hemen yaptım hemenAyy senin gebelik takvimini yesinler yaçok tatlısın sağlıkla al kucağına inşallah. Hepimiz alalım bu gruptaki herkes, isteyen herkess
Bende mi yapsam çok heves ettim. 7 yıldır bekliyorum bende. Ama hala inanamıyorum korkuyorum. 5. Denememin mucizesi buYa bu gebelik takvimi için 6 yıl bekledim valla hemen yaptım hemeninsallah saglikla buyur insallah bebislerimizzz
Ya canım sen baya kıdemliymissin, ben aramizda en kıdemli çitlembik saniyordumm4 aşılama 2 tüp bebek canım bu 3 tüp bebek denememdi :)
Bence hala bennYa canım sen baya kıdemliymissin, ben aramizda en kıdemli çitlembik saniyordummbu arada benimde 6.yilim evlilikte. İns 6 banada bebek getirir Sağlikla alin kucaginiza ins bebekleriniziii
Sen çok hakkettin citlembik, sabır+emek+mucadele+bekleyis= ve mükafatı!!! Allah cümlesine tattirsin inşBence hala bennamann ben çok çektim. Inşallah kimse bu kadar uğraşmaz.
Amin canımm inşallah sağlıkla kuçağımıza alırız rahat bir nefes alırızSen çok hakkettin citlembik, sabır+emek+mucadele+bekleyis= ve mükafatı!!! Allah cümlesine tattirsin inş
Kuzum sende yapsanaBende mi yapsam çok heves ettim. 7 yıldır bekliyorum bende. Ama hala inanamıyorum korkuyorum. 5. Denememin mucizesi bu
Ayy yaptım inşallah burda 38 39 hafta yazdığınıda görürüzKuzum sende yapsanane güzel bir histir bu kim bilir Allah'ım bizlere de yaşatsın
Yaaa çok güzel olduAyy yaptım inşallah burda 38 39 hafta yazdığınıda görürüz
Yaaa çok güzel oldubunu görmek çok mutlu etti beni sen nasıl heyecanlisin kim bilir
Ağlar ağlamaz mı hiç benim burda gözlerim dolduİnsan şu takvim için ağlar mıinşallah sendede görücez canım.
Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah4 aşılama 2 tüp bebek canım bu 3 tüp bebek denememdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?