- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Mesaji kapattim cunku ben yaziyorum sanaa birazdan. Bu arada bende opu oldum, bugün 5.gün. Embriyolari 6.gune bekletecekler, yani yarini bekliyorum bakalimmmYa inşallah canım nevo. Neden mesajlarımı görmüyorsun sen kaç kere yazdım
Olmayınca neden olmadı diyoruz olunca neden olduBende transfer oldum. 3. Günüm transfer olduğumu görmesem hiç transfer olmuş gibi değilim hiçbirşey hissetmiyorum. Ne kasık ağrısı ne batması, ne göğüs ağrısı hiçbirşey yok.
Kaç tane toplandı ne durumdalar hadi bakalım mis gibi gelsinler ya.Mesaji kapattim cunku ben yaziyorum sanaa birazdan. Bu arada bende opu oldum, bugün 5.gün. Embriyolari 6.gune bekletecekler, yani yarini bekliyorum bakalimmmhayirlisi herkes icinn
Çok sagol canimKaç tane toplandı ne durumdalar hadi bakalım mis gibi gelsinler ya.
Müthiş haber.Hadi bakalım hepsi canavar çıksın sapasağlam kalsınlarÇok sagol canimsu an 6 tane embriyom var sona kalan.. 6.gun yani yarın dondurulacak. Yarin belli olacak asıl sayı, beklemedeyim simdilikkk
İnş yarına çikarlarr, yarin ola hayrolaaMüthiş haber.Hadi bakalım hepsi canavar çıksın sapasağlam kalsınlar
İnşallah canım çok heyecanlıyım ilaçlarımı yukarıda yazmıştım sizde de mi o şekildeydiSüper başladı yani artık ilaçlar bitince muhtemelen 5 gün sonraya tarih verecek.Az kaldı!
Aynıydı evet.Sadece estrofemi 4 le başlamıştım ben.İnşallah canım çok heyecanlıyım ilaçlarımı yukarıda yazmıştım sizde de mi o şekildeydi
Heyecanlı günler başladı inşallah bizlerde hamiş kalırız senin gibi canımAynıydı evet.Sadece estrofemi 4 le başlamıştım ben.
Evet çok minik diye dinletmiyor ama gösteriyor.Sağlıkla doğsun inşallah çok mutlu oldumArkadaşlat merhaba bende berfü hocanın hastasydım 23 şubatta ngs den gelen 5bb ile transfer oldum şükür tuttu 10 gün değerim 140 idi şuan 6+5 deyim pazartesi günü kalp atısını gördük ama dinletmedi berfü hocam inşallah herkes hayırlısıyla anniş olur
Teşekkür ederimm canımm inşallah isteyen herkese nasip ederEvet çok minik diye dinletmiyor ama gösteriyor.Sağlıkla doğsun inşallah çok mutlu oldum
Canım sana transfer öncesinde hangi ilaçları vermiştiBende transfer oldum. 3. Günüm transfer olduğumu görmesem hiç transfer olmuş gibi değilim hiçbirşey hissetmiyorum. Ne kasık ağrısı ne batması, ne göğüs ağrısı hiçbirşey yok.
Ay ben de iyiyim çok şükür canım. Regl olmayı bekliyorumCanım kızlar nasılsınız
Artık sana yakın özel bir poliklinikte vurdurursun canım, senin 5 gün kalmış çok heyecanlıBende yarin gidiyorum berfu hocaya inş istenilen kalınlığa geldiyse rahim transfer günüm belli olacak Estrofem ben günde 3 kullanıyordum ama son 1 hafta sabah akşam 4 taneye çıkardı bunlarin dışında Progestan igne falan veriyor mu acaba merak ediyorum iğne verirse haftasonu nerede vurdururum diye düşünüyorum onun haricinde heyecan korku hepsi bir arada bendede
Canım ilaçlar aynı sadece sayı degisebiliyorCanım sana transfer öncesinde hangi ilaçları vermişti
Evet oda vücuda göre sanıyorum, hadi sende bir an önce adet ol hemen başlasaCanım ilaçlar aynı sadece sayı degisebiliyor
Ay evet bekliyorum bakalim. Nisanin ilk haftasını bulur benimkiEvet oda vücuda göre sanıyorum, hadi sende bir an önce adet ol hemen başlasa
Az kaldıAy evet bekliyorum bakalim. Nisanin ilk haftasını bulur benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?