- 13 Mart 2019
- 45
- 39
- 38
- 34
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
Merhaba çok şükür bugün keseyi gördük iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı Berfu hoca. Siz naptınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay süper darısı başıma!Benim de 2. değerim 464 olmuş 10 gün sonra keseyi göreceğiz inşallah Bir daha kan vermeye gerek görmedi hoca.Kese için heyecan başladı şimdi de :)Merhaba çok şükür bugün keseyi gördük iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı Berfu hoca. Siz naptınız?
Ay süper darısı başıma!Benim de 2. değerim 464 olmuş 10 gün sonra keseyi göreceğiz inşallah Bir daha kan vermeye gerek görmedi hoca.Kese için heyecan başladı şimdi de :)
Benim de sonuç çıkınca hoca keseye çağırdı bir korktum değer az geldi gözüme falan sonra da sıkıntı olsa mutlaka söylerdi dedim rahatladım ki zaten güzel değer dedi ama insan diğerlerine bakınca daha yüksek bekliyorBen de kese için heyecanlanıyorum bazıları aynı anda kalp atışını da duyuyormuş ama Berfu hoca önce kese sonra kalp dedi bekleyeceğiz artıkÇokk sevindimm inşallah iyi düşün iyi olsun. Günler geçmiyor valla şimdi önümde 14 gün var benim ilk testte 267 ikinci testte 586 çıktı düzgün ilerleyince gerek görmüyor zaten. Bugün tansiyonumu ölçtüler 14 çıktı ki benim 10 dan fazla hiç olmamıştır heyecandan tansiyonum yükseldi sağlıkla gelsinler inşallah
Bende hem kese hem de kalp atışı umuduyla bekledim ama maalesef :) minicik bişey gördük geldikBenim de sonuç çıkınca hoca keseye çağırdı bir korktum değer az geldi gözüme falan sonra da sıkıntı olsa mutlaka söylerdi dedim rahatladım ki zaten güzel değer dedi ama insan diğerlerine bakınca daha yüksek bekliyorBen de kese için heyecanlanıyorum bazıları aynı anda kalp atışını da duyuyormuş ama Berfu hoca önce kese sonra kalp dedi bekleyeceğiz artık
Kocaman hallerini de görelim inşallahBende hem kese hem de kalp atışı umuduyla bekledim ama maalesef :) minicik bişey gördük geldik
Aklıma geldi şimdi yolk kesesini gördü mü hoca?Gösteriyor mu yani kese için Pazartesi gideceğim 2 haftada kalbi bekleriz şu bekleyişler bitiriyor beniBende hem kese hem de kalp atışı umuduyla bekledim ama maalesef :) minicik bişey gördük geldik
Hadi hayırlısı :) evet yolk kesesini de gördük. Ayy bu beklemeler çok sıkıntı valla :) Mide bulantın falan varmı halsizlik iştahsızlık Vs.?Aklıma geldi şimdi yolk kesesini gördü mü hoca?Gösteriyor mu yani kese için Pazartesi gideceğim 2 haftada kalbi bekleriz şu bekleyişler bitiriyor beni
Oh iyi inşallah ben de görürüm Aslında biraz biraz vardı mide bulantım.Et yediğimde oluyor özellikle ki ben etçil bir insadım.Bir çatal alsam devamını getirmek istemiyorum falan Arada halsizlik de oluyor mesela dün ve bugün biraz ayakta kaldım hemen böyle sırt ağrısı,adet olacak gibi ağrım başladı oturdum ben de.Sende var mı?Hadi hayırlısı :) evet yolk kesesini de gördük. Ayy bu beklemeler çok sıkıntı valla :) Mide bulantın falan varmı halsizlik iştahsızlık Vs.?
Ben o kadar halsizim kii sürekli yatıyorum diyebilirim ayakta durmaya halim yok. Keseden sonra aniden başladı mide bulantılarım zar zor bi lokma bişey atıyorum ağzıma o da ilaçlar için yoksa onuda yemem o derece bişey yemek istemiyorum hiç.Oh iyi inşallah ben de görürüm Aslında biraz biraz vardı mide bulantım.Et yediğimde oluyor özellikle ki ben etçil bir insadım.Bir çatal alsam devamını getirmek istemiyorum falan Arada halsizlik de oluyor mesela dün ve bugün biraz ayakta kaldım hemen böyle sırt ağrısı,adet olacak gibi ağrım başladı oturdum ben de.Sende var mı?
Ay inşallah kısa sürelidir hemen geçer inşallahBenim annem ablama çok aşermiş ona benzemeyeyim diye dua ediyor sürekli İnşallah kolay gebelik olur ikimiz için deBen o kadar halsizim kii sürekli yatıyorum diyebilirim ayakta durmaya halim yok. Keseden sonra aniden başladı mide bulantılarım zar zor bi lokma bişey atıyorum ağzıma o da ilaçlar için yoksa onuda yemem o derece bişey yemek istemiyorum hiç.
Ay inşallah kısa sürelidir hemen geçer inşallahBenim annem ablama çok aşermiş ona benzemeyeyim diye dua ediyor sürekli İnşallah kolay gebelik olur ikimiz için de 
Hayır li olsun kaçıncı gün embriyosu idi ve kalitesi hakkında bilgi verdilermiMerhaba çok şükür bugün keseyi gördük iki hafta sonra da kalp atışı için çağırdı Berfu hoca. Siz naptınız?
Teşekkür ederim :) 5. Gün embriyosuydu 4AA kalitedeydiHayır li olsun kaçıncı gün embriyosu idi ve kalitesi hakkında bilgi verdilermi
Geriye kaldım dondurulmuş onların kalitesi söylediklerim?Teşekkür ederim :) 5. Gün embriyosuydu 4AA kalitedeydi
4 tane 5. Gün embriyosu oldu benim. 2. Transferde hamile kaldım. 2 tane kaldı geriye onlar da aynıydı. Zaten hepsini en iyi kalitede olanlarını donduruyoruz dedi doktorum.Geriye kaldım dondurulmuş onların kalitesi söylediklerim?