- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Haklısın hepimiz o şekilde göz çok iyi kalite olup olumsuz olan var bekleyip göreceğiz ins iyi haberler alırızOlumlu düşünmek lazım gerçekten ama insan stres yapmadan duramıyor birde yapılan yorumları okuyunca inş hakkımızda hayırlısı olsun
İns hepimiz bu yolun sonunda annelik duygusunu yasayalim. Bu ugurda kimse üzülmesin. Canım sende moral depola, hic oyle takilip kalma,yoluna devam et,denemekten vazgecmee! İnstagramda takip ettigim bir kadin dogumcu var(ebru zülfikaroglu) o dahi 8 tup bebekten sonra anneligi tatmiş. herkes kolay yoldan elde etmiyo tabi anneligi. Meşakkat ister sabır ister ugras ister bazi seyler.. İns emeklerimizin mükafatini alicagiz bir günHee ben yanlış anlamışımkafam yerinde değil pek kusura bakma inşallah bu sefer birsürü güzel embriyon olur yada tek bir tane de olsa en iyisi hayırlısı olsun ve o da sana bebiş olsun inşallah
Aminn güzel duaların kabul olsun canım inşallahİns hepimiz bu yolun sonunda annelik duygusunu yasayalim. Bu ugurda kimse üzülmesin. Canım sende moral depola, hic oyle takilip kalma,yoluna devam et,denemekten vazgecmee! İnstagramda takip ettigim bir kadin dogumcu var(ebru zülfikaroglu) o dahi 8 tup bebekten sonra anneligi tatmiş. herkes kolay yoldan elde etmiyo tabi anneligi. Meşakkat ister sabır ister ugras ister bazi seyler.. İns emeklerimizin mükafatini alicagiz bir gün
Genelde bc olanlara orta kalite diyorlar. Umarım hepimiz pozitif alıcaz inanıyorum. Evet estrofem kullanıyorum 17sinde kontrol olucam. Galiba 22 mart gibi transfer olur. Siz hangi aşamadasınızBana 5. Günden gelene iyi kalite dedi 6. Güne gelene orta kalite dedi harflerini sordum biraz gergindi embriyolog hı biliyor musunuz peki anlatıyım dedi hızlı hızlı anlattı 6. Güne 3 ab gibi bişi dedi ilaçlara başladın mı sen transfer ilaclarina
Bu kayma tespiti çok mühim,Berfu hocanın bu tespit ile gebelik elde ettiğini çok okudum hadi inşallahBen negatiflere artık şaşırmıyorum, ve üzülmüyorumda. Asıl pozitif olursa şaşırırım, benim icin mucize olur. Benim opu sürecim baslamadi henüz,era testim sonuclandi, transfer süremde kayma oldugu tespit edildi. Heyecanla adeti bekliyorum başlamak icin. Cunku gecen yildan beridir niyetlendigim yerdi burası. Bu kalan embriyolar bana umut veriyor(cunku 3 tedavimdede kalan embriyom olmadi ve ben hep sıfırdan başlamak zorunda kaldım)birde soyle bir baktimda negatif alan yok, her halükarda bi tutunma söz konusu bu çok cok iyi. Cunku o sıfır ı görmek cok yıkıcı bir duygu.
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum canım. Doktorum da aynısını söyledi direkt negatif de olabilirdi en azından pozitifi gördüm. İnşallah bundan sonraki süreçte hayalimize kavuşuruzBen negatiflere artık şaşırmıyorum, ve üzülmüyorumda. Asıl pozitif olursa şaşırırım, benim icin mucize olur. Benim opu sürecim baslamadi henüz,era testim sonuclandi, transfer süremde kayma oldugu tespit edildi. Heyecanla adeti bekliyorum başlamak icin. Cunku gecen yildan beridir niyetlendigim yerdi burası. Bu kalan embriyolar bana umut veriyor(cunku 3 tedavimdede kalan embriyom olmadi ve ben hep sıfırdan başlamak zorunda kaldım)birde soyle bir baktimda negatif alan yok, her halükarda bi tutunma söz konusu bu çok cok iyi. Cunku o sıfır ı görmek cok yıkıcı bir duygu.
Benim opudan sonraki adetinle gittiğimde östrojen hormonu yüksek çıkmış diğer adetle başlayalım dedi Mart sonu gibi adeti bekliyorum bendeGenelde bc olanlara orta kalite diyorlar. Umarım hepimiz pozitif alıcaz inanıyorum. Evet estrofem kullanıyorum 17sinde kontrol olucam. Galiba 22 mart gibi transfer olur. Siz hangi aşamadasınız
Ben cd56 testi yaptırdığım için 2 adet sormasını bekledim. Sizin kaçıncı denemenizBenim opudan sonraki adetinle gittiğimde östrojen hormonu yüksek çıkmış diğer adetle başlayalım dedi Mart sonu gibi adeti bekliyorum bende
2 adet sorması derken? İki nakil mi? Benim daha ilk denemem olacak sizin kaçBen cd56 testi yaptırdığım için 2 adet sormasını bekledim. Sizin kaçıncı denemeniz
Era testinin ücreti ne kadardı?Ben negatiflere artık şaşırmıyorum, ve üzülmüyorumda. Asıl pozitif olursa şaşırırım, benim icin mucize olur. Benim opu sürecim baslamadi henüz,era testim sonuclandi, transfer süremde kayma oldugu tespit edildi. Heyecanla adeti bekliyorum başlamak icin. Cunku gecen yildan beridir niyetlendigim yerdi burası. Bu kalan embriyolar bana umut veriyor(cunku 3 tedavimdede kalan embriyom olmadi ve ben hep sıfırdan başlamak zorunda kaldım)birde soyle bir baktimda negatif alan yok, her halükarda bi tutunma söz konusu bu çok cok iyi. Cunku o sıfır ı görmek cok yıkıcı bir duygu.
Ben negatiflere artık şaşırmıyorum, ve üzülmüyorumda. Asıl pozitif olursa şaşırırım, benim icin mucize olur. Benim opu sürecim baslamadi henüz,era testim sonuclandi, transfer süremde kayma oldugu tespit edildi. Heyecanla adeti bekliyorum başlamak icin. Cunku gecen yildan beridir niyetlendigim yerdi burası. Bu kalan embriyolar bana umut veriyor(cunku 3 tedavimdede kalan embriyom olmadi ve ben hep sıfırdan başlamak zorunda kaldım)birde soyle bir baktimda negatif alan yok, her halükarda bi tutunma söz konusu bu çok cok iyi. Cunku o sıfır ı görmek cok yıkıcı bir duygu.
evet hoş geldin!Bende bahçeci de taze hastayım 15 Mart’ta görüşmem var tecrübelilerden bir şeyler kaparım diye üye oldumhuzun kovan kusu olmam gereken yerdeyim galiba
Hoş buldum canımevet hoş geldin!
Canım çok sevindimm, tebrik ederimm! Nasil guzel bir haberKızlar değerim yükselmiş 219 çıktı bugün cuma tekrar çağırdı hoca
Çok güzel bir haber çok sevindim bende adınıza inş dahada güzel haberler bekliyoruz sizdenKızlar değerim yükselmiş 219 çıktı bugün cuma tekrar çağırdı hoca
Ne güzel bir haber, çok sevindimKızlar değerim yükselmiş 219 çıktı bugün cuma tekrar çağırdı hoca
Şahane bir haberKızlar değerim yükselmiş 219 çıktı bugün cuma tekrar çağırdı hoca
Yaaa çok çok sevindim canımKızlar değerim yükselmiş 219 çıktı bugün cuma tekrar çağırdı hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?