- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Canım tavsiyelerin için çok teşekkür ederimYükselmesi normal daha sonra adetle birlikte normale dönüyor. Sen içini ferah tut, yarın her şey güzel olsun. Çok kolay bir islem. Çıktığında aaa bu kadar mı diyeceksin.Opu sonrası bol su iç, birkaç gün ağır kaldırma, karnına darbe almamaya dikkat et.
Emin ellerdesiniz, mide bulantınizi doktorunuz değerlendirecektir. Hayırlı haberlerini bekliyoruzCanım tavsiyelerin için çok teşekkür ederimgeldik şimdi bekliyoruz, 3 gündür aşırı istifra ediyorum mide bulantım olmasa rahat edicemde beni mahvetti şuanda bile fazlasıyla var
Çok teşekkür ederim haber veririmEmin ellerdesiniz, mide bulantınizi doktorunuz değerlendirecektir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yumurtalar aşiri uyarildiginda yada çok toplandiginda oluyor ohss. Su topluyo yani. ins atlatirsin. Ama işin güzel tarafi yumurta sayin gayet iyi, saglikli sekilde ilerler ins...Herkese tekrar merhaba kızlar
Bilgilendirmek ve sürece yeni başlayacak olan arkadaşlar için yazicam süreklidün yumurta toplamam oldu, 32 tane yumurtam toplanmış dr çok iyi istediğim gibi geçti toplama dedi ama çok dikkat etmemi söyledi aynı şekilde hemşire benimle resmen özel sohbet edip odamda ayrılmadı ohss riskim çok fazlaymış maalesef. Ayakkabı giyerken bile eğilme kollarını kaldırma vb dedi, benden sonra girenler yürüyerek çıktı ama ben akşama kadar hastanedeydim çok afedersiniz sürekli istifra ettim yuruyemedim. Sonra tekrar dr muayene etti beni iç kanama vs yokmuş. Eve geldim çok ağrım var hala da minicik adımlarla yuriyebiliyorum ancak aşırı derecede ağrım var. Biraz önce aradılar 32 tanenin 29 tanesi olgunmus bunun 22 tanesi döllenmiş çok şükür bugün 1. Gündü 3. Gün ve 5. Gün arayacaklar insallahhhh 5. Güne ulaşan embriyolar olur bana dua edin nolur
İnşallah 5. Güne ulaşırlar 22 taneden ulaşan olur sanıyorum .. yani bana hareket bile çok yavaş edeceksin, yumurtaların ters dönebilir eğer dönerse açık ameliyatla düzeltmek zorunda oluruz dedi hemsire. Kan sulandirici kabız ilacı antibiyotik verdi. Tek istediğim biraz daha ağrısız olmak şuandaYumurtalar aşiri uyarildiginda yada çok toplandiginda oluyor ohss. Su topluyo yani. ins atlatirsin. Ama işin güzel tarafi yumurta sayin gayet iyi, saglikli sekilde ilerler ins...
Çok gecmis olsun canim. Umarim sorunsuz sekilde atlatirsin ve ağrılarin dinerİnşallah 5. Güne ulaşırlar 22 taneden ulaşan olur sanıyorum .. yani bana hareket bile çok yavaş edeceksin, yumurtaların ters dönebilir eğer dönerse açık ameliyatla düzeltmek zorunda oluruz dedi hemsire. Kan sulandirici kabız ilacı antibiyotik verdi. Tek istediğim biraz daha ağrısız olmak şuanda
İnsallahhh ağrılarım dinsin ohss olmasında yeterÇok gecmis olsun canim. Umarim sorunsuz sekilde atlatirsin ve ağrılarin diner
Olur canim,sen içini ferah tut.şu mubarek kandil gününde dua et bol bol. Rabbim ya şafi ismiyle şifa, ya latif ismiylede lütuflandirsin insİnsallahhh ağrılarım dinsin ohss olmasında yeter22 taneden 5. Güne ulaşan olur dimi bugün öğlen aradılar tam bir gün sayılmaz sanırım
Amin bu yolda bizler dahil kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın Allah'ımOlur canim,sen içini ferah tut.şu mubarek kandil gününde dua et bol bol. Rabbim ya şafi ismiyle şifa, ya latif ismiylede lütuflandirsin ins
Hadi geçmiş olsun. Hiç stres yapmayın sayınız gayet iyi yabi ki ulaşır. Benim 10 yumurtadan 4 tane döndürüldü.İnsallahhh ağrılarım dinsin ohss olmasında yeter22 taneden 5. Güne ulaşan olur dimi bugün öğlen aradılar tam bir gün sayılmaz sanırım
Ben de şu an merkezdeydim, nasipse saat 3'te transferim var. Bu mübarek günde dualarınızı bekliyorum. Benim dualarım da hepimiz icinİnsallahhh ağrılarım dinsin ohss olmasında yeter22 taneden 5. Güne ulaşan olur dimi bugün öğlen aradılar tam bir gün sayılmaz sanırım
Çok teşekkür ederimHadi geçmiş olsun. Hiç stres yapmayın sayınız gayet iyi yabi ki ulaşır. Benim 10 yumurtadan 4 tane döndürüldü.
Ay tam sordum siz yazmissiniz hadi inşallah dualarım sizinle çok çok güzel geçecek inanın bunaBen de şu an merkezdeydim, nasipse saat 3'te transferim var. Bu mübarek günde dualarınızı bekliyorum. Benim dualarım da hepimiz icin
Ne yaptınız oldu mu transferBen de şu an merkezdeydim, nasipse saat 3'te transferim var. Bu mübarek günde dualarınızı bekliyorum. Benim dualarım da hepimiz icin
KUSURA BAKMAYIN AMA BU KAÇINCI DENEMENİZDİ BENİM EŞİMDEDE SPERM DÜŞÜKLÜĞÜ VE HAREKETSİZLİK VAR GENETİK HASAR DNA HASARI YOK, 3. KEZ DENİCEZ BİZDE SİZİN KAÇINCI DENEMEDE OLDU, BU ARADA SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN BEBEĞİNİZİ:)Insallah son olur cok zor bir süreç
Genetik testleriniz yapıldı mı?
Özel olmazsa sorununuz nedir
Benim esimde sperm düşüklüğü ,bozukluk ve genetik hasar mevcut dedi doktor genetik testlerimizi ilk denemede tutmayınca 2 denemede artik yaptırmak istedim 6 senedir bekliyoruz
Umarım çok güzel ilerler ve güzel sonucu alırsınız Rabbim bugünün hürmetine bekleyen herkesin yüzünü güldürsünHerkese tekrar merhaba kızlar
Bilgilendirmek ve sürece yeni başlayacak olan arkadaşlar için yazicam süreklidün yumurta toplamam oldu, 32 tane yumurtam toplanmış dr çok iyi istediğim gibi geçti toplama dedi ama çok dikkat etmemi söyledi aynı şekilde hemşire benimle resmen özel sohbet edip odamda ayrılmadı ohss riskim çok fazlaymış maalesef. Ayakkabı giyerken bile eğilme kollarını kaldırma vb dedi, benden sonra girenler yürüyerek çıktı ama ben akşama kadar hastanedeydim çok afedersiniz sürekli istifra ettim yuruyemedim. Sonra tekrar dr muayene etti beni iç kanama vs yokmuş. Eve geldim çok ağrım var hala da minicik adımlarla yuriyebiliyorum ancak aşırı derecede ağrım var. Biraz önce aradılar 32 tanenin 29 tanesi olgunmus bunun 22 tanesi döllenmiş çok şükür bugün 1. Gündü 3. Gün ve 5. Gün arayacaklar insallahhhh 5. Güne ulaşan embriyolar olur bana dua edin nolur
Allah'ım inşallah inşallahUmarım çok güzel ilerler ve güzel sonucu alırsınız Rabbim bugünün hürmetine bekleyen herkesin yüzünü güldürsün
amin inşAllah ben henüz başladım adet olmayı bekliyorum bekledikçe geriliyorum bir gelseydi o günler :)Allah'ım inşallah inşallahhepimizin güzel sonuclari olsun
Evet çıktım çok şükür. Çok zor bir şey değil. Sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyor o kadarNe yaptınız oldu mu transferşimdi çıkmış olmanız lazım çok merak ettim ve heyecanlandım inşallah herşey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?