Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Nihal Hanım hala yerindeymiş siz ona mı gittiniz acaba benim de tercihlerimden biri kendisiMedicana hastahanesi için bir fikrim yok fakat Başkent hastahanesinde Nihal Şahin Uysal adında bir dr. vardı. Eğer hala oradaysa tavsiyedebilirim. Medical parkta Gülenay Hoca var. HRS de Onur karabacak var. Halen yazdığım hastahanedeler mi bilmiyorum ama.
Çok teşekkür ederimBen ayrıntı ultrasyon çektirmedim fakat ona muayeneye olurken ayrıntılı ultrasyon çektirmek için şehir dışından gelenlere şahit oldum.Çok iyi bir dr.Gülenay hoca ya bir arkadaşım gidiyor.
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim yok geç kalmadınız bende Nihal hoca dan almıştım randevuyuCok mu gec yazdim bilmiyorum Nihal hoca benim doktorum.
Iyi biridir. Titizdir isinde
Teşekkür ederim araştırıyımdr ali ipek. çukurambarda yeri ilk bebeğime gitmiştim simdi 2.ye de randevu aldım. 30-40dk bebegi inceliyor size gösteriyor anlatıyor her anı video kaydına alıp size veriyor fotoğrafları dijital de atıyor elinize çıktı da veriyor ve en önemlisi cok bilgili bana ilk bebeğime kalbimde parlaklık vs var down sendromlu olabilir dediler ali hoca asla öyle bir şey yok bu parlaklık geçici demişti ve cocugum sağlıklı doğdu. 10tane de dogursam 10una da ona giderim gerçekten tavsiye ederim kızlar✌
Hangi hastanede bu doktor ve ücret ne istiyor acabadr ali ipek. çukurambarda yeri ilk bebeğime gitmiştim simdi 2.ye de randevu aldım. 30-40dk bebegi inceliyor size gösteriyor anlatıyor her anı video kaydına alıp size veriyor fotoğrafları dijital de atıyor elinize çıktı da veriyor ve en önemlisi cok bilgili bana ilk bebeğime kalbimde parlaklık vs var down sendromlu olabilir dediler ali hoca asla öyle bir şey yok bu parlaklık geçici demişti ve cocugum sağlıklı doğdu. 10tane de dogursam 10una da ona giderim gerçekten tavsiye ederim kızlar✌
kendi kliniği var kuzum hastane değil dr ali ipek yaz çıkıyor adresi en son aradıgımda 1.600tl dediler zam gelmediyse suan 1.600Hangi hastanede bu doktor ve ücret ne istiyor acaba
1600 muayene ücretimi yoksa ayrıntılı ultrason fiyatımı ? Ayrıntılı 6 ayda yapılıyor galiba bide 12 haftada olanı vardiHangi hastanede bu doktor ve ücret ne istiyor acaba
Ayrıntılı 20. Haftada yapılıyor,ayrıntılı ücretleri 3 bin civarı1600 muayene ücretimi yoksa ayrıntılı ultrason fiyatımı ? Ayrıntılı 6 ayda yapılıyor galiba bide 12 haftada olanı vardi