Ankara Asmaaltı Serhat'a Gidenler ?

Mini_mini

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2007
3.894
4.101
Arkadaşlar Serhata giden var mı aranızda mesajları okudum ama pek tatmin olmadım atladığım kaçırdığım bişey varsa burdan öğrenmek isterim..Ben gittim ama kafam çok karışık..Bana şöyle olacak sakın böyle yapma vs dedi..Ama neden yapmayım vs demedim..Nedenleri sormadığım için sonradan aklım iyice karıştı..Çıkıyor mu söyledikleri aranızda memnun kalanlar yada kalmayanlar var mı aranızda..Bide bana pek iç açıcı şeyler söylemedi gibi geliyor yani istediğim şeyleri duyamadım merak ettiğimi de soramadım..Söylediği şeylerede neden öyle olacak böyle olacak demedim..
Bide anlatırken
Şöyle bişey olsaydı üzülürdün değil mi ? tarzında garip sorular sordu şaşırdım doğrusu..
Kimler baktırdı aramızda ve kimler memnun yada değil cvp yazarlarsa sevinirim..

valla serhatı bilmem ama ben bir falcı buldum arkadaşların sayesinde inanılmazzz baktıran şok oluyor..bayanın hem ünlü hem normal müşterileri varmış özel yetenekleri var bayanın KEHANET KARTLARI diye bir tarota bakıyor 50 tl ye ama süperrrdiii kesinlikle öneririm ama tel..den bakıyor kendisi adanalıymış ama şu an kayserideymiş ben açıkcası bu kadar iyisine rastlamadım isteyen arkadaşlara tavsiye ederim facebookta da sayfası var bayanın...

X