• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Andora düğün salanu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar....

mussev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
3
1
36
Ankara
arkadaşlar Ankara batıkentte Andora düğün salonunu eylül ayı için tutmayı düşünüyoruz.Mekanda daha önce düğüne gidenler var mı??organizasyon nasıl fikir verebilir misiniz????

Son düzenleme:
Canım bizde orayı tutmayı düşünüyorduk, ama tarihler uygun olmadığı için tutmadık ben orda komşumuzun düğününe gitmiştim çok hoştu düğün salonu havasından uzaktı ben özellikle şarkıcısını çok beğenmiştim fiyat olarakda gayet makul geldi bana..

canım teşekkür ederim bizde tuttuk orayı 29 eylüle.umarım dediğin gibi güzel olurr :) siz nereyi tuttunuz peki?

canım bizde harikalar diyarında harikalar düğün salonunu tuttuk, sen duymuşmuydun ben hiç araştırma yapmadım oraya gittik ve tipi hoşuma gitti:)

harikalar diyarındaki düğün salonunun güzel olduğunu duymuştum canım ama ben bakmadım.bizim akrabalara çok uzak olur diye.gerçi batıkette uzak ama oraya arabası olmayanlar için direk otobüs var..ya çokk heyecanlı umarım çook güzel olur:9:

harikalar diyarındaki düğün salonunun güzel olduğunu duymuştum canım ama ben bakmadım.bizim akrabalara çok uzak olur diye.gerçi batıkette uzak ama oraya arabası olmayanlar için direk otobüs var..ya çokk heyecanlı umarım çook güzel olur:9:

evet canım yaaa inşallah herşey gönlümüze göre olur...

bu konuya yazılmayalı uzun zaman olmuş. benim de 31 ağustosta andora da düğünüm olcak. salonu internetten resimlerinden gördüm sadece.. kayseriliyim ben. orda düğünü olanlar güzel miydi herşey?? bana yardımcı olurmuusnuz salon hakkında??

arkadaşlar Ankara batıkentte Andora düğün salonunu eylül ayı için tutmayı düşünüyoruz.Mekanda daha önce düğüne gidenler var mı??organizasyon nasıl fikir verebilir misiniz????

Canım bizde orayı tutmayı düşünüyorduk, ama tarihler uygun olmadığı için tutmadık ben orda komşumuzun düğününe gitmiştim çok hoştu düğün salonu havasından uzaktı ben özellikle şarkıcısını çok beğenmiştim fiyat olarakda gayet makul geldi bana..

bu konuya yazılmayalı uzun zaman olmuş. benim de 31 ağustosta andora da düğünüm olcak. salonu internetten resimlerinden gördüm sadece.. kayseriliyim ben. orda düğünü olanlar güzel miydi herşey?? bana yardımcı olurmuusnuz salon hakkında??

Merhaba kızlar, mesajları yazalı baya zaman geçmiş ama bende andora düğün salonu'na gittim geçen ve beğendim baya alonun dizaynını, sadece hamamın üstünde olması hoşuma gitmemişti. Sizin düğünleriniz nasıldı memnun kaldınız mı? Fotoğrafçıcı vs iyi miydi? Şarkıcısı kadındı sanırım siz gittiğinizde de mi öyleydi?

Back