Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mrb kızlar 10haftalık hamileyim akay hastanesine gitmeyi düşünüyoırum gidenler varsa nasıl bi hastane doktorları nasıl hangi doktoru tavsiye edersiniz:uhm:
Ben o hastaneye gittim çok memnun kaldım , dr. gamze hanım var kendisi çok ilgili , yanlız bir sıkıntı var ssk anlaşmasından dolayı ücretler düştüğü için hastane çok yoğun ve istediğiniz güne hemen randevu alamayabiliyorsunuz , beklerim derseniz güzel bir hastane .
evet ben orada doğum yaptım..o zaman ücreti oldukça fazla idi..şimdi düşmüş..belki o yüzden mevcut hasta sayısı artmış olabilir ama gerçekten çok ilgililerdi..benim doktorum zekai tahir buraktan geldi..ben çok memnun kaldım..
evet ben orada doğum yaptım..o zaman ücreti oldukça fazla idi..şimdi düşmüş..belki o yüzden mevcut hasta sayısı artmış olabilir ama gerçekten çok ilgililerdi..benim doktorum zekai tahir buraktan geldi..ben çok memnun kaldım..
doktorunuz kimdi acaba?
bende muhtemelen akayda yapıcam doğumu. daha çok yeni 3 aylık hamileyim, şu an istanbuldayım ama ailem ankarada olduğundan orada yapmayı düşünüyorum