Çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ama bize en yakın 29 Mayıs hastanesi var. Daha önce bu hastaneye giden, tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ? memnun kaldınız mı? dışarıdan çok donanımlı gözüküyor. Tecrübe sahibi arkadaşların fikir ve önerilerine ihtiyacım var:) çok teşekkürler şimdiden
Çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ama bize en yakın 29 Mayıs hastanesi var. Daha önce bu hastaneye giden, tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ? memnun kaldınız mı? dışarıdan çok donanımlı gözüküyor. Tecrübe sahibi arkadaşların fikir ve önerilerine ihtiyacım var:) çok teşekkürler şimdiden
annem sürekli bu hastaneye gidiyor canım..doktorlarından çok memnun...
2 yıl önce kadın doğuma da gitmişti..hepsi çok kibar ve anlayışlı ve ilgili diyordu..isim sordum ama hatırlamadı..hepsi iyi,dedi..
:) çok teşekkürler bugün randevu aldım perşembe günü gidip tanısıcam. Bütün hocalar bayan bende evime yakın olsun istiyordum inşallah anlayıslı ve iyimserdirler:) yoksa ben fazlasıyla panık birisi oldugum için doktoruma guvenırsem herseyin çok daha rahat olacağına inanıyorum. çok teşekkürler ben gideyim yorumlarımı mutlaka sizinle paylaşıcam
:) çok teşekkürler bugün randevu aldım perşembe günü gidip tanısıcam. Bütün hocalar bayan bende evime yakın olsun istiyordum inşallah anlayıslı ve iyimserdirler:) yoksa ben fazlasıyla panık birisi oldugum için doktoruma guvenırsem herseyin çok daha rahat olacağına inanıyorum. çok teşekkürler ben gideyim yorumlarımı mutlaka sizinle paylaşıcam
ben de oraya gidiyorum. doktorum nesrin fener gidince iyi ilgileniyor ama doğumla ilgili korkularım var. birde haftasonu acil bir şey olunca hastanede kadın doğum doktoru bulunmuyor.
ben de merak ediyorum arkadaşlar.Kocatepe camiinin orda özel muayenehanesi olan bir kadın doğum uzmanımız var gittiğimiz Emine Sernur yorulmaz.Ama özel olduğu için anlaşmalı hastaneler var özel çaıltığı ve doğum baya maliyetli olacak.İşyerinden arkadaşlarım 29 mayısta dğum yapan ve hali hazırda devam eden,memnunlar,acaba doktor değiştirmeye değer mi?giden arkadaşlar memnun kaldınız mı?