- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
son eklediğim fotoları görmeyen var mı başka kıslar.
bi yazında ona göre düzelteyim.kaliş sen de pc bir sorun mu var acep.
SON EKLEDİKLERİNİN HİÇ BİRİ GÖRÜNMÜYOR
YOKSA BEN KÖR MÜ OLDUMMMşakkıdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son eklediğim fotoları görmeyen var mı başka kıslar.
bi yazında ona göre düzelteyim.kaliş sen de pc bir sorun mu var acep.
CANIMMM-------------------------sevgili ankaradaki güzel dostlarım sizleri resimlerden gormek beni çok sevindirdi
------------hasret giderdim ama sizleri canlı kanlı gormek beni çok sevindirdi
hepiniz çok çok güzel hanımlarsınız sizleri çok seviyorum yeni arkadaşlarıda gormek nasip etti allahım bize demeki sanal değil burası gecek miş hepinizi allaha emennet ediyorum nazar değmesin sizlere dikkat edin bi yerinizi çimçikleyinnnnn:)
----------------------------ank06 arkadaşımızı da gorduk çok hoş bi bayan hoş geldin ankaraya iyiki tanımışım sizi sesiniz kadar resimde şık bi hanımsınız kendine çiçi bak :)
--------------------------dostlarım hepinizi ayrı ayrı yazamıyorum çünkü fazla oturamıyorum hepinizi çok çok sevdim kendimceeee:)
CANIMKaliş baarma lan:mymeka:,
Birkaç defa katıldım burnumdan geldi, bende katılmıyom bundan sonra.(bebelerle gidince yani)
Caduyu çaardım ne var.:mymeka::smiley-cool:
Tüüüühhh maşşallah ne diyim çok güzel çıkmışınız çok eğlenmişsiniz belli ama içimden geçen bişyi sölemesem çatlarım -tatlicadiarzu-
nam abla valla sen arzudan güzelsin çok havalı bi tipin var yanü sengözlerimebaksanab
taze gelin olabilir ama dostta acı sölermiş beaa :roflol:
Asena annem mucikler sana :1hug:
BEN HALA GÖREMİYORUMMsenağlamasenağlama
sanat ve annesi.çok şeker bir annesi var
nam çok sevdi sanatın annesini
şimdi bobba foto geliyoorrr...
ahanda bilin bakeem kim bu güzel çift.
BEN Mı YOK CANIMM
MORUĞUN TEKıYıM
nam apla sen adit yapıp resimlerin yanına nikleri yazarmısın.
yada başka bir atkadaş.ben aklımda tutamadım okadaaa niki...