- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
-
Canım ben asena66.Okadar açığın içinde bide kapalı olsun demi.Dikkatleri üstüme topluyorum nam arkadaşımız beni çok kıskanıyor çünkü ilgi ve alaka hep bana oluyoda.maşallah kızlar harıka cıkmıssınız ya bısı sorcam kapalıbı abla var kım o nıckı ne dostlugunz daim olsun ınşama rekor bızım :)
Bacım benlen uğraşmayı bıraksan diyorum,çok kıskançsın çooooooooookkkkkkk,canımsın benim.KAPALI OLAN ÇİRKİN ARKADAŞIMIZ
ASENA66:dilcikar:
İnsanlar çift yaratılmış derler.ay maşallah yaa tıpkı annem annem sandım bıanda bensız orayamı geldı dıye asena abla maşallahhhh
Gayfem benim bende seni çok sevdim,ben her yaşa uyarım.
asena 66 aplam çok sıcak kanlı yaa:1hug:.bayıldım ona tam kafa hatunsun haaa:icecream:
Desim benim teşekkür ederim.Maşallah başkentimizdeki arkadaşlara...süpersiniz hepiniz...:lepi:sütlü gayfem sen de artist gibisin maşallahh... Asenamı yeniden gördüm fotolarda bile olsa...Şeniz
Nammmmmmmmmmmm bacım ben geç gelmiyodum ki sen erken gidiyodun.Bikerem ben hem tebessüm eder hemide bülbül gibim şakır şakırım,sen daha beni yeni tanıyon.TCA iyiki evlenmiş yoksam seni tanıyamayacaktım.Geç oldu ama dostluğumuz güzel oldu demi bidenem.a.s.SEN ONU ESKİDEN TANISAYDIN HİÇDE BÖYLE DEMEZDİN:sm_confused:
ÇÜNKÜ ASENA66 HN. BULUŞMALARA GEÇ GELİR VE KİMSEYLE KONUŞMAZDI SADECE TEBESSÜM EDERDİ.
BENİM GİBİ AĞIR HANIM HANIMCIKBİRİNİ DAHA YENİ TATLICADIARZU NUN NİKAHINDA TANIMA FIRSATI BULDU.
AY ANACIM BİRDE SİGARA İÇMESENİ DAHA İYİ OLACAK AMA NERDEEEEklava:
tek kelimeyle şahanesiniz bayanlar,kalimera arkadaşım seni gördüğüme sevindim,ank06 hanginiz ,nikler yazılmamış ,sanat nice yıllara ,dostluğunuz daim olsun izmirden kucak dolusu sevgilerra.s.
[/URL][/I
sütlü kayfem asenam ank06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?