- Konu Sahibi sxuxtlxux gayfe
:1hug:a.s. kıs işte oyle egem:1hug::1hug:a.s.
evet orda olmak varmış ama gidemedimmmm:1no2::1no2:ablam sen gitmedinmi buluşmaya gittiysen seni göremedimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1hug:a.s. kıs işte oyle egem:1hug::1hug:a.s.
evet orda olmak varmış ama gidemedimmmm:1no2::1no2:ablam sen gitmedinmi buluşmaya gittiysen seni göremedimde
:enbuyukkk:-tatlicadiarzu- TEMİZDİR TEMİZDDİRRkötükedihüso OY GÜZEL ARKADAŞIMIZ NAM MENKENSİN KIS SEN TAŞ BEBEKSİNNN NAZAR DEĞMESİNNN SANA EMUUUUUesmergüzeli çabuk iyi ol gel aramıza güzel yüzünü görelim bak mıhdar sen gelincebörek açacak yüzgörümlüğüde beşibiyerde takacak eeeeeee mıhdaar olmak kolaymı
canım ya kızımın resminide koymuşsunuz çok sevindim ellerinize gönlünüze saglık artık damadıda kk ya üye yaparız
MAŞŞALLAH GORDÜK RESİMLERDEN İKİSİDE YAKIŞMIŞ BİRBİRİNE ALLAH MESUT BAHTIYAR EYLESİNNN a.s.:1hug:
BİZDE SENİ SEVİYORUZZZZ:1hug:
hepinizi seviyorummmmmmmmm bitanesiniz
namcım temizlik hastasımı oldun hergün temizlik yapıyon benim gibi yaşlanırsın ona göre
ankam dağ çiçeğim benim ne kaynatıyorsunuz bakıyım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizimi çekiştiriyorlar acaba?ya da hiç akıllarına geldikmi kiyerimseniben
bende onu merak ettim bizi andılarmı acaba çiçeğimle ank:uhm:
]
[IMG]http://co101w.col101.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=4&messageId=de8f2d3e-7f77-4a30-906e-8e3b3c4ded7d&Aux=44|0|8CB8FA124C12130
Canlarım anılmaz mıŞenizhepinizin yeri ayrı.a.s.inşallah bir gün sizlerlede tanışma şansım olur.:Saruboceq:Ben bir İstanbul ve İzmir çok istiyorum,:dance:kısmet bellimi olur..kaydirigubbakcemile5
amanda aman ne hoş cıkmışsınız hepiniiiizzzz.
ank ram
dağ çiçeğim
git gide gençleşiyonuz,haberiniz ola.harikasınız maşşallah
doğum günü olan arkadaşımızında doğum günü kutlu olsun.
sizleri görmek tanımak inanın çok güzel.dostluğunuza :içelim:
ay TCA yı yeni gördüm yerim seni ben evlenip hanım hanımcık olmuşda buluşmalarada gidermişyerimseniben sen yakında altın günlerinede başlarsınkaydirigubbakcemile3
benim aşkımda oradaymış dağçiçeği senide yerimyerimseniben
Aaaaaaaa egem barÇman kıs tabİkİ konuŞmuŞlardır sİzİ:)
bende telefonla katıldım ank06 knŞ Çok Şekerdİ vallahı
zatİ mıhtarım nurŞen ablam namım daĞÇİĞİyİ daha Çok kİŞİ tanıyordum ya nkara buluŞması harİka oluyor yer de Çok gÜzel baŞkentoĞretmen evİndeee
Canlarım anılmaz mıŞenizhepinizin yeri ayrı.a.s.inşallah bir gün sizlerlede tanışma şansım olur.:Saruboceq:Ben bir İstanbul ve İzmir çok istiyorum,:dance:kısmet bellimi olur..kaydirigubbakcemile5
ank ile tanışıp konşmanızı kıskandım dağ çiçeği:dilcikar:
maşallah kk ablalarım harikasınız gerçekten bu arada sütlü gayfe sende çok güzelmişsin laf aramızda diğer ablalarımda harika çıkmış çok iyi vakit geçirdiğiniz belli maşallah diyim size :)
yok mu daha foto yaaaaa
ŞenizŞenizŞeniz hihoyyythihoyyythihoyyyt
SENİ ARAMIZDA GÖRMEK GERÇEKDEN BİZLERİ MUTLU ETTİ CANIMCIMOh sonunda gelebildim çok şükür çok güzel bir gün yaşadım herkesle tanıştım zatan dağ çiceğimle topiklerde tanışıyorduk.
Metrodan çıktım karşı yola geçeceğim çiceğim önde ben arkada yürüyoruz tanımadım tabi aynı anda içeri girdik .
Yukarıya çıktım maşallah kalabalık bir grup oturuyor gittim hemen selam diye hemen kalimrea dedim tanııttım kendimi sarılıp öpüştük herkesle .
Gerçekten çok güzel bir gün oldu kendi adıma herkesi tanımakla çok mutlu oldum herkes çok sıcak karşıladı yenildi içildi.
Herkese çok teşekkürler ediyorum kısmetmiş orada olmak inşallah bir dahaki sefere denk gelirse yine orda olmak isterimbütün arkadaşlarımı çok öpüyorum sevgilerimi yolluyorum.
Bu arada internet kafeden yazıyorum fırsat bulabilirsem tekrar yazarım görüşmek üzere arkadaşlar.
YOK ABLACIM HAFTADA BİRGÜN YANİ PAZARTESİ GÜNLERİesmergüzeli çabuk iyi ol gel aramıza güzel yüzünü görelim bak mıhdar sen gelincebörek açacak yüzgörümlüğüde beşibiyerde takacak eeeeeee mıhdaar olmak kolaymı
canım ya kızımın resminide koymuşsunuz çok sevindim ellerinize gönlünüze saglık artık damadıda kk ya üye yaparız
hepinizi seviyorummmmmmmmm bitanesiniz
namcım temizlik hastasımı oldun hergün temizlik yapıyon benim gibi yaşlanırsın ona göre
KISSSS CADIBugün nasiliz ankaranin güzel hanimlari:dance:
bidaha boynuz yapmim ben dalga geçiyonuz be
kız cadııı, ben bunca yıldır senin yorumlarını okurken sanki hep aslında olmayan bir çizgi film kahramanının diyaloglarını okur gibi hissederdim kendimi..ve ilk kez gördüm o gül yüzünü hiçç şaşırmadım:)) o yorumlar ancak böylesi şirinmi şirin bir genç hatundan çıkabilirdiŞeniz
hepiniz harikasınız arkadaşlar, umarım bir gün tekrardan katılırım aranıza.. ankara ve sizler hep yüreğimin bir köşesindesiniz:)
SENİ ARAMIZDA GÖRMEK GERÇEKDEN BİZLERİ MUTLU ETTİ CANIMCIM
NE ZAMAN İSTERSEN ALOOOO DE YİNE BULUŞALIM TATLIM KIYMATLIMa.s.
YOK ABLACIM HAFTADA BİRGÜN YANİ PAZARTESİ GÜNLERİ
AYRICA SEN ÇITIRRRRRRRRRRR ABLASINyerimseniben ASIL İHTİYAR MORUK BENİM:çok üzgünüm:
KISSSS CADI
BUGÜN KALİŞLE BULUŞTUK VEEE PAZAR GÜNÜNÜN DEDİKODUSUNU YAPTIK DERRRMİŞİM(HANI BİR CADI VARDI ASENA66 İLE BULUŞP BİZİ ÇEKİŞTİRECEKDİ:uhm: ACABA KİMDİ Kİ O:dilcikar:)
YANİ SİZİN YERİNİZE BİZ BULUŞTUK BUGÜN CAN DOSTUM İLEŞeniz