• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara 19 mayis hastanesinde doğum yapan var mı???

Ronam

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
161
140
23
33
Arkadaslar ben uzunca bir zamandir ankarada özel ortadogu 19 mayis hastanesine gidiyorum doktorumdan da memnunum gecen sene de kürtajimi o yapmisti..ama ben yeni dogan unuitesini sormayi unuttum :işsiz:her gittigimde yüregim agzimda bebegimin sagligiyla ugrastigim.icin bilgi almadim..acaba dogum yapan var mi orda sezeryan normal farketmez dogumhaneye eş aliniyor mu mesela ?normal doguma doktor giriyo mu..bilen varsa yazarsa cok mutlu olurum:anne:

Can'ım hangi Dr a gidiyorsun orada gece kadın Doğum Dr ü yok. Yenidoğan üni de Yok. Nasıl Doğum bir bilgimde Yok ben arada muaneye gidiyorum sadece bebeğimi rahat görmek için Dr da iyi baya fikir almak için falan

Can'ım hangi Dr a gidiyorsun orada gece kadın Doğum Dr ü yok. Yenidoğan üni de Yok. Nasıl Doğum bir bilgimde Yok ben arada muaneye gidiyorum sadece bebeğimi rahat görmek için Dr da iyi baya fikir almak için falan
Yaaaaa:KK64: ama ben doktorumdan cok memnunum güven veriyo bana off cok uzuldum...:KK43:.doktorum naciye sandikci...ben bu gidisimde bi detayli konusayim o zaman..

Yaaaaa:KK64: ama ben doktorumdan cok memnunum güven veriyo bana off cok uzuldum...:KK43:.doktorum naciye sandikci...ben bu gidisimde bi detayli konusayim o zaman..
Bencede detaylı konuş Can'ım. Bende Baran hanıma gidiyorum Oda baya iyi bir Dr. Ama nöbetçi kadın doğumcu olmayınca insan düşünüyor. Yoksa 29 mayıs devlette baya iyi Doğum da iyiymiş ama orda da nöbetçi Yok

Bencede detaylı konuş Can'ım. Bende Baran hanıma gidiyorum Oda baya iyi bir Dr. Ama nöbetçi kadın doğumcu olmayınca insan düşünüyor. Yoksa 29 mayıs devlette baya iyi Doğum da iyiymiş ama orda da nöbetçi Yok
Ya ben devlete gitmek de istemiyorum zaten korkum var en azindan özelin kosullari rahatlatiyo insani...napicam ki brn simdi bilemedim..son dakka baska bir doktora mi gidicem :(

Ya ben devlete gitmek de istemiyorum zaten korkum var en azindan özelin kosullari rahatlatiyo insani...napicam ki brn simdi bilemedim..son dakka baska bir doktora mi gidicem :KK43:
Can'ım yeni doğan ünitesi olan özeller baya pahalı 4000 liradan başlıyor. Olmayanlar içinde tercih yapacaksan eğer evine yakın olanını seç. Dr la görüşürsün Doğum gece başlarsa falan diye sorarsın. Lokmanhekim hastanesinde de yenidoğan Yok ama gece 24 saat kadın Doğum açık.

Can'ım yeni doğan ünitesi olan özeller baya pahalı 4000 liradan başlıyor. Olmayanlar içinde tercih yapacaksan eğer evine yakın olanını seç. Dr la görüşürsün Doğum gece başlarsa falan diye sorarsın. Lokmanhekim hastanesinde de yenidoğan Yok ama gece 24 saat kadın Doğum açık.
Haklisin canim cok sagol ben ilk kontrolumde bunun üzerine düseyim..

meraba sanırım doğum yaklaştı allah saglıkla kucağına versin..merak ettim doğum konusu ne yaptınız 19 mays hastanesinde mi yoksa başka biyer mi tercih ettiniz bende baran hanıma gidiyorum çok mennunum fakat doğum konusunda bilgi almadım daha sizi görünce merak ettim

Back