- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
-
- Konu Sahibi mina retriever
Allah bebisine uzun omurler versin canim sanada acil sifalar kac kilo ve kac cm dogdu acaba bende 36.haftamdsyim suan ama bebegim 2 hafta onden gidiyor 38 hafta gorunuyor 3Kizlar hep dua ediyodum buraya bende yazarim insallah diye sukur banada kismet oldu. Oncelikle sakin kotu duydugunuz seylere kulak asmayin ben bu yuzden hamileligimin son ayını acaba diye diye korkarak gecirdim. 2 ayri dr a gidiyodum biri devlet biri ozel. Normal dogumdan hep korktum cnku kasilma ve yanmam vardi ayni zamanda panik atagim guatr hastaligim var nefes darligi cok yasiyorum. Bu yuzden normal doguramam dedim hep ama normal bile dogururmusum megerse Allah yardim ediyo gercekten. 37+5 gunlukken oglen markete gittik esimle gitmeden once wc de baya bi sumuksu saydam akinti geldi benden kan yok diye nisan degildir dedim. Neyse gittik alisveris ettik o sirada belimden agri girmeye basladi ben yoruldum sandim eve gidelim dedim eve geldik. Tam uzandim dinleneyim biraz diye tabi bu arada eve donmeden agri fln kesilmisti 1 kez agri girdi. Uzandim 5dk sonra alt kismimda pit diye bisey hissettim. Wc ye gideyim bi dedim cisim gelmisti. Gittim cisimi yapiyrum ama bitmek bilmiyo. Aklima burda okuduk larim geldi. Cisimi tutmaya calistim tutabilseydim o cisti ama tutamazsam o suydu boyle ogrenmistim: ) neyse tutamadim tabi derken daha guclu akmaya basladi hemen esime soyledim suyum geliyo doguruyorum diye. Apar topar dr umuzu aradik hastaneye gelin hemen dedi. Ozele gittim çünkü alttn muayeneden korkuyodum ve normal doguramam diyodum. Ozelde sezeryan olcagim icin hic beklemedim dusa bile gremeden hastaneye gittik. Hastanede once nst bagladilar sancilarim 100lerde cikiyodu ama aralikliydi. Nst den sonra wc girdim cok kotu ishal olmusum zor ciktim yani vucut kendini lavmanladi. O sirada bana serum icin katater takildi. Dogumhaneye aldilar catala yatirdilar sozde ben alttan muayene olmicaktim. Pasa gibi yattim oraya o panikle bi guzel muayenemi oldum megerse kayganlastirici bisey suruyolarmis kaydi gitti hemsirenin parmaklari... 1cm aciklik var dedi beni yukari aldilar. Yatagima yerlestim yine nst getirdiler sancilar 5 dk da 1 geliyodu dr mecbur bekletiyodu tok geldigim icin. Boylece saat 9da hastaneye gittim 12ye kadar sanci cektim sonra beni hazirladilar ameliyathaneye gittim. Spinal sezeryan istedim komple bayilmak istemedim. Icerde herkes benle 40 yillik arkdsm gibi sohbet etmye basladi baya rahatladim derken anestezici geldi belimi yokladi ignemi vurdu sinek isirigi diyolar ya o kdr bile degildi acisi. Aninda uyustum ameliyat masasina gec hemen dediler ama artik gecemezdim kaldim oyle onlar tasidi benibi bacak gordum sag tarafta meger benim bacagimmis kiz kucakladi koydu bacagimi yerine: ) sonra onume yesil ortu serildi yanmdaki adam sorular soruyo tabi 3 soru sordu 3.sorudan sonra dr um geldimi ne zaman baslicaz dedim birazdan dedi ama kiz karnini bastircaz korkma dedi ben anladim meger kesilmisim bebek cikiyomus. Hemen 2dkda dogum oldu bana bi aglama geldi ama nasil bi aglamak... o sirada kolumdan igne yapti bayiltmayin sakin dedim cnku sözde panik atak olan ben 1 gram heycan yapmadım cok hosuma gitti hatta. 15dk icinde benide hazirladilar odama ciktim bebegm ordaydi. Bu kadar kolay olcagini bilmiyodum acikcasi. Ben daha bu hafta sonu dogum yapicaktim oyle sozlesmistik dr la ama kismet iste. Bebekler gelcegi vakti kendi seciyolar. Allah im istyen herkese bu duyguyu yasatsin. Kusura bakmayın uzun oldu belki sacmaladim ama ayni zamanda oglum agliyo bi yandan onu salliyorum :) hepinize hayirli ve kolay dogumlar insallah...
Benmde 2 hafta onde gidiyodu normalde 37+5dim ama ultrasonda 39+5 cikiyorduk zaten kafasi 10cm olmustu. Dr 3750kg demisti ama 3600 dogdu. Boyuda 50cm ama ultrasonda 53cm cikiyoduAllah bebisine uzun omurler versin canim sanada acil sifalar kac kilo ve kac cm dogdu acaba bende 36.haftamdsyim suan ama bebegim 2 hafta onden gidiyor 38 hafta gorunuyor 3
100 gram kilosu boyuda 51 cm:)
37+5 de mi dogum.oldu peki?Benmde 2 hafta onde gidiyodu normalde 37+5dim ama ultrasonda 39+5 cikiyorduk zaten kafasi 10cm olmustu. Dr 3750kg demisti ama 3600 dogdu. Boyuda 50cm ama ultrasonda 53cm cikiyodu
Evet 37+5 aksami dogum basladi37+5 de mi dogum.oldu peki?
Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrunu tebrik ederim ne güzel atlatmissin darısı başımıza :)Kizlar hep dua ediyodum buraya bende yazarim insallah diye sukur banada kismet oldu. Oncelikle sakin kotu duydugunuz seylere kulak asmayin ben bu yuzden hamileligimin son ayını acaba diye diye korkarak gecirdim. 2 ayri dr a gidiyodum biri devlet biri ozel. Normal dogumdan hep korktum cnku kasilma ve yanmam vardi ayni zamanda panik atagim guatr hastaligim var nefes darligi cok yasiyorum. Bu yuzden normal doguramam dedim hep ama normal bile dogururmusum megerse Allah yardim ediyo gercekten. 37+5 gunlukken oglen markete gittik esimle gitmeden once wc de baya bi sumuksu saydam akinti geldi benden kan yok diye nisan degildir dedim. Neyse gittik alisveris ettik o sirada belimden agri girmeye basladi ben yoruldum sandim eve gidelim dedim eve geldik. Tam uzandim dinleneyim biraz diye tabi bu arada eve donmeden agri fln kesilmisti 1 kez agri girdi. Uzandim 5dk sonra alt kismimda pit diye bisey hissettim. Wc ye gideyim bi dedim cisim gelmisti. Gittim cisimi yapiyrum ama bitmek bilmiyo. Aklima burda okuduk larim geldi. Cisimi tutmaya calistim tutabilseydim o cisti ama tutamazsam o suydu boyle ogrenmistim: ) neyse tutamadim tabi derken daha guclu akmaya basladi hemen esime soyledim suyum geliyo doguruyorum diye. Apar topar dr umuzu aradik hastaneye gelin hemen dedi. Ozele gittim çünkü alttn muayeneden korkuyodum ve normal doguramam diyodum. Ozelde sezeryan olcagim icin hic beklemedim dusa bile gremeden hastaneye gittik. Hastanede once nst bagladilar sancilarim 100lerde cikiyodu ama aralikliydi. Nst den sonra wc girdim cok kotu ishal olmusum zor ciktim yani vucut kendini lavmanladi. O sirada bana serum icin katater takildi. Dogumhaneye aldilar catala yatirdilar sozde ben alttan muayene olmicaktim. Pasa gibi yattim oraya o panikle bi guzel muayenemi oldum megerse kayganlastirici bisey suruyolarmis kaydi gitti hemsirenin parmaklari... 1cm aciklik var dedi beni yukari aldilar. Yatagima yerlestim yine nst getirdiler sancilar 5 dk da 1 geliyodu dr mecbur bekletiyodu tok geldigim icin. Boylece saat 9da hastaneye gittim 12ye kadar sanci cektim sonra beni hazirladilar ameliyathaneye gittim. Spinal sezeryan istedim komple bayilmak istemedim. Icerde herkes benle 40 yillik arkdsm gibi sohbet etmye basladi baya rahatladim derken anestezici geldi belimi yokladi ignemi vurdu sinek isirigi diyolar ya o kdr bile degildi acisi. Aninda uyustum ameliyat masasina gec hemen dediler ama artik gecemezdim kaldim oyle onlar tasidi benibi bacak gordum sag tarafta meger benim bacagimmis kiz kucakladi koydu bacagimi yerine: ) sonra onume yesil ortu serildi yanmdaki adam sorular soruyo tabi 3 soru sordu 3.sorudan sonra dr um geldimi ne zaman baslicaz dedim birazdan dedi ama kiz karnini bastircaz korkma dedi ben anladim meger kesilmisim bebek cikiyomus. Hemen 2dkda dogum oldu bana bi aglama geldi ama nasil bi aglamak... o sirada kolumdan igne yapti bayiltmayin sakin dedim cnku sözde panik atak olan ben 1 gram heycan yapmadım cok hosuma gitti hatta. 15dk icinde benide hazirladilar odama ciktim bebegm ordaydi. Bu kadar kolay olcagini bilmiyodum acikcasi. Ben daha bu hafta sonu dogum yapicaktim oyle sozlesmistik dr la ama kismet iste. Bebekler gelcegi vakti kendi seciyolar. Allah im istyen herkese bu duyguyu yasatsin. Kusura bakmayın uzun oldu belki sacmaladim ama ayni zamanda oglum agliyo bi yandan onu salliyorum :) hepinize hayirli ve kolay dogumlar insallah...
Amin insllah Allah im isteyen herkese bu duyguyu tattirsin evlat gibisi yokmus.. melegim 3 aylik oldu bile masallah :)Pozitif doğum hikayeniz için teşekkürler Allah sizi birbirinize bağışlasın :)
Amiin gerçekten yokmuş. Benim oğlum da 1.5 aylık oldu şükür. Cümlemizinkini bağışlasın Allah.Amin insllah Allah im isteyen herkese bu duyguyu tattirsin evlat gibisi yokmus.. melegim 3 aylik oldu bile masallah :)