- 10 Eylül 2020
- 464
- 320
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef varMerhaba böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda? Ruh halim çok çabuk değişiyor mutlu uyanıyorum 1 saat sonra gergin ve sinirli olabiliyorum, yada üzücü bir olayı çok zor atlatıyorum günlerce etkisi sürüyor aranizda böyle şeyler yasayan var mı?
Varrr.Kendimi ciddiye almayıp oturup aglayip rahatlamaya geçmesini beklemekle geçen günlerim oluyor.Olmadi buraya yaziyorum.Hassas psikolojiye sahip insanlar için dünya ne yazik ki bazen cehennem...
Ilaclar beni hep zombi gibi yaptı.Bence care geçmişle,olanla bitenle hatta kendinlee barışmak.Zor ama elden gelen baska bir seyde yokBen de hemen hemen hergun ağlıyorum hele adet dönemleri zehir oluyor, en ufak şey bile tetikliyor bu durumu anksiyete ilacı kullandım bi ara ama geçmiyor ne yapacağım bilemiyorum
Eskiden beri olmazdı da 1-2 yıldır olmaya basladi benim pmdd. Cok garip degil mi?Adet dönemleri PMDD yaşıyorsunuz hepiniz muhtemelen. Ilaci yok bunun maalesef. Adet döneminde beyin farklı kimyasallar oluşturuyor.