- 6 Şubat 2022
- 207
- 91
- 28
- 30
- Konu Sahibi yesmakarna
Herkese merhaba. Bende aniden başlayan kol ve bacak güçsüzlüğü var. Bundan 2 ay önce başladı. Tarif edecek olursam sanki böyle ağır bir yük taşımışım da güçsüz düşmüşüm gibi düşünün… Bacaklarımda ağırlık hissediyorum. Kollarımı biraz havaya kaldırsam hemen yoruluyor. Hep aşağı bırakmak istiyorum kolumu. Hatta bazen aşağıda olması da yetmiyor diğer kolumla tutup aşağı doğru çekiyorum ancak o şekilde rahatlıyor. Daha sonrasında kaburgalarımda gezen ağrılar başladı. Bütün doktorlara gittim. Kan değerleri normal, ultrason sonuçları normal. Hiçbir sebep bulunamıyor. Sizce fibromiyalji olabilir miyim? Ya da psikolojik olarak bu ağrıları kendim yapıyor olabilir miyim? Çünkü her zaman hastalık hastası sürekli internetten hastalık araştıran en ufak şeyi kafama takıp doktora giden biriyim. Birde bu ağrılar başlamadan 1 ay önce babam hayati risk taşıyan bir hastalık geçirdi. O zaman çok korktum ve stres oldum. Acaba bu durumdan sonra bende travma oldu da bu güçsüzlük ve gezen ağrılar psikolojik mi oluştu? Yaşayan ya da duyan bilen biri varsa lütfen bana yardımcı olsun…