• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anı Defteri Yapıyorum.

Merhaba :) 2 kapak +7 sayfa yapıyorum.Eğer fotoğrafsız isterseniz 70TL, fotoğraflı isterseniz 90 TL. 20TL farkı fotoğraf bastırma ücreti olarak alıyorum. Fakat hazır da basılmış fotoğrafınız varsa yine 70TL yapıyorum. Yeşil,krem,mor pembe karışımı ve mavi renklerimiz mevcut sayfa kaplama için. Sipariş durumuna göre 1 hafta 10 güne teslim ediyorum. Defter bitimine doğru alıcaya haber veriyorum parayı yatırsın diye sonra gönderiyorum çünkü tahsil etmek zor oluyor benim için. Kargoyu ptt ile gönderiyorum 7TL kargo parası size ait. Defterin içeriğini doğum günü, yıl dönümü vb. şeklinde ayarlayabilirim :)

bende geçen sene bi defter alıp fotoğraflarımı çıkartıp yapıştırıp altınada güzrl şeyler yazıp şiir falan biraz yeteneğim var defteride süsleyip vermek istiyodum yapmadım fotoğraf yoktu elimde memlekette bilgisayarda falan bazı fotolar kısmet olursa bigün yapıcam şimdide pasta aldım parfü aldım güzel kahvaltı falan hazırladım

bende geçen sene bi defter alıp fotoğraflarımı çıkartıp yapıştırıp altınada güzrl şeyler yazıp şiir falan biraz yeteneğim var defteride süsleyip vermek istiyodum yapmadım fotoğraf yoktu elimde memlekette bilgisayarda falan bazı fotolar kısmet olursa bigün yapıcam şimdide pasta aldım parfü aldım güzel kahvaltı falan hazırladım
Teşekkür ederiim. İnşallah hep mutlu olun inşallah :)

Back