Ani bir kararla aşılamadan tüp bebeğe geçiş

Tubicetubi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
6
4
26
Merhabalar, kendi hikayemden bahsetmek istedim. 2,5 yıldır çocuk istiyoruz sebebsiz infertilite denildi. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi görüyordum rahim filminde 1mm miyom denildi ameliyat günü verildi. Ameliyat oldum ama doktorum miyom değil 4,5 mm polip olduğunu söyledi. İyileştikten sonra (yaklaşık bir ay) aşılama tedavisine başlamaya karar verdik. Bütün bu sürecim 7 ay sürdü ve manevi olarak çok yoruldum. Yıllarca bekleyenler neler yaşayanlar var biliyorum yorulmayı kendime hak görmedim ilk başta ama ayaklarım geri geri gitmeye başladı bir sonuç alamamaktan ve sürecin bu kadar uzamasından. Doktorum klomen verdi ama aşılamanın %17lik şansı olduğundan ani bir kararla ilacı içmem gereken gün tüp bebek merkezine randevu aldık. Regli olduğum içinde hemen tedaviye başladık. 7 aylık bi sürecim olduğundan doktorun isteyeceği bütün tahlillere sahipti ufak tefek kan vs dışında. Hemen yumurta olhunlaştırma iğnelerine başladık ertesi gün. Yumurtalarım güzel bir artış gösterdi, yarın yine görüşmeye gidicem, ya yarın ya da üç gün sonra yumurta toplanacak.. Bu süreçte de beklemek sabır işi tabi ama çok heyecanlıyım ilk tüp bebek denemem Allah a dua ediyorum tek seferde yüzümüzü güldürsün inşallah.. Müjdeli haberi yine burada paylaşmak nasip olsun inşallah.. Benim gibi olanların yorumlarını bekliyorum okuduysanız teşekkür ederim 🥰 (Ankara Mehtap Polat tüp bebek doktorundayım şimdilik her şey çok güzel)

*güncelleme : 7 adet gelişen yumurtam olduğunu söyledi doktorum. Yaşıma göre az olduğu için çok moralim bozuldu. Hepsi embriyo olur mu kaçı 5.güne kadar kaliteli gider... Var mı benim gibi olan lütfen dönüş yapın 🌹🌹

Son düzenleme:
Bu arada mehtap Polat için muane ücreti 2bin, Tüp bebek transfer ücreti 61bin, İlaçlar 31bin tuttu. Yumurta dondurma 9bin

Allah yardımcınız olsun . Stres yapmayın . Hep mutlu olduğunuz şeylerin peşinden gidin bu süreçte . Müzik dinleyin bol bol dualar açın dinleyin . Ve muhakkak ceviz Avakado kabak çekirdeği yumurta ve et ve balığı eksik etmeyin hayatınızdan 😍

Allah yardımcınız olsun . Stres yapmayın . Hep mutlu olduğunuz şeylerin peşinden gidin bu süreçte . Müzik dinleyin bol bol dualar açın dinleyin . Ve muhakkak ceviz Avakado kabak çekirdeği yumurta ve et ve balığı eksik etmeyin hayatınızdan 😍
Çok teşekkür ederim 😊 bol bol kuran okuyup dua ediyorum 🌹 Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün 🥰

X