- 27 Şubat 2010
- 314
- 35
valla maşşallah kadınlarkulubü böyle birşey galiba delinin biri (ben) kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bu bilgilerle koşa koşa bir kozmetik dükkanında çalışmaya başlayacağım hizmet dediğin böyle olur hadi bakalım biriken yorumların hepsine bir yorumda benden;
öhö öhö şimdi makyaj gurusu TinkerB'den başlamak istiyorum
öncelikle çok sağol canım üşenmeden tüm bildiklerini aktarmışsın ve tam istediğim tonlar diyebilirim önerdiklerinin hepsi..
evet canım evet sen söylemesen farkına varmıcaktım gerçekten malumunuz makyaj konusunda çok toyum ama gerçekten çok hoş işte kırmızılarda bu tarzı beğeniyorum çok.
evet mac russian red'e baktım hayalimdekinin tıpkısının aynısı diyebilirim ama arkadaş gibi bende hiçbiryerde bulamadım nette satılan hiçbir site yok maalesef :/
maybelline color s' serisine baktım ama sankim biraz ışıltılı pırıltılı duruyorlar tabi kalemle bu dengelenebilir ama ben biraz matçı olduğumdan aklım hala mac'de diyebilirim
ahahah yok artık ne demek canım aşkolsun amacımda bu zaten konu konuyu açsın bende biraz bilgileniyim şu makyaj konusunda.
bu arada aynen katılmaktayım bu öneriye. böyle bir blog'un falan olursa muhakkak bildirmelisin hatta ilk konunuda kırmızı rujlar hakkında açarsan ne dilersen dile benden yani
öhö öhö şimdi makyaj gurusu TinkerB'den başlamak istiyorum
Canım resimlerde ruj çok az sürülmüş. Mac'in kırmzı dudak kalemiyle bütn dudak boyandıktan sonra üste incecik Mac Russian Red ruj sürülmüş. Hatta dikkat edersen dudaklarının ortası sadece kalem. Sadece kenarlarında ruj var :)
öncelikle çok sağol canım üşenmeden tüm bildiklerini aktarmışsın ve tam istediğim tonlar diyebilirim önerdiklerinin hepsi..
evet canım evet sen söylemesen farkına varmıcaktım gerçekten malumunuz makyaj konusunda çok toyum ama gerçekten çok hoş işte kırmızılarda bu tarzı beğeniyorum çok.
evet mac russian red'e baktım hayalimdekinin tıpkısının aynısı diyebilirim ama arkadaş gibi bende hiçbiryerde bulamadım nette satılan hiçbir site yok maalesef :/
Benim de ablamda vardı. Ama bende kalemi var sadece. Kalemin üstüne watsons'ın dolgunlaştırıcı parlatıcısını uyguluyorum, parlaklık vermek için, bu kadar. Müthiş bişi oluyorr ..
ediiit Buldum sanırım! Maybelline Color Sensational serisinin Plum Paradise ruju. Mac kırmızı kalemin üzerine bunu uygula canım, hem çok kalıcı olur hem de bu görüntüyü yakalarsın :) Ne çok parlak ne çok mat.
bidaha edit: Kalemsiz bu ruju da uygulayabilirsin ama istediğinden daha parlak olabilir. Kalemle kan kırmızısı olur.
maybelline color s' serisine baktım ama sankim biraz ışıltılı pırıltılı duruyorlar tabi kalemle bu dengelenebilir ama ben biraz matçı olduğumdan aklım hala mac'de diyebilirim
araya kaynak yapmak gibi olacak ama ya, TinkerB sen ne güzel şeyler biliyorsun! Konu sahibi arkadaş kızmazsa bana da günlük kullanım için koyu kırmızı bir ruj tonu adı ve markası söyleyebilir misin? Siyah saçlı ve kaşlıyım, ten - saç uyumu olarak uzun zamandır koyu kırmızı ruj arıyorum ama yanlış yerlerde arıyorum demek ki.
Koyu kırmızı sürmelisinn nihahaha Niye böyle bi tepki vrdim bilmiyorum Konu sahibi bizi dövücek bu arada Neyse. Maybelline Red Rival veya Mac Russian Red uygun canım :) Mac daha koyu bi ton, bence sana daha uygun ama fiyat açısından düşünüp Maybelline de seçebilirsin karar senin
Edit: Bi tane daha ekliyorum: Nars Cruella dudak kalemi. Araştırırsan zaten rujdan bi farkı yok ve rengi yne istedğimiz tonda. Bu da çok güzell :)
Konu sahibi bizi yakalamadan kaçalım.
Çok teşekkür ederim cevabın için. 41 kere maşallah diyorum bu engin makyaj ve cilt bakımı bilgisine.
ahahah yok artık ne demek canım aşkolsun amacımda bu zaten konu konuyu açsın bende biraz bilgileniyim şu makyaj konusunda.
benim tenim bu kadar koyu değil ama istediğim ton tam olarak bu! Nokta atışı yaptın yeminle.
Nasıl özendirdim di mi?
Senden istesek, favori makyaj ve cilt bakım ürünlerinle ilgili bir konu açsan, bi anlatsan saçını, cildini, tonunu süper olurdu vallahi. ben şahsen bayıla bayıla okurdum.
bu arada aynen katılmaktayım bu öneriye. böyle bir blog'un falan olursa muhakkak bildirmelisin hatta ilk konunuda kırmızı rujlar hakkında açarsan ne dilersen dile benden yani