Angelina Jolie Mardin'de

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
ÜNLÜ sinema yıldızı ve BM İyi Niyet Elçisi Angeline Jolie, Mardin'in Midyat İlçesi'nde Suriye ve Iraklı mültecilerin kampını ziyaret etmek üzere akşam saatlerinde özel uçakla Mardin'e geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres'in 20 Haziran Mülteciler Günü nedeniyle yarın Mardin'in Midyat İlçesi'nde Suriye ve Iraklıların kaldığı AFAD Geçici Barınma Merkezi'ne yapacakları ziyarete dünyaca ünlü sinema sanatçısı ve BM İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie de katılacak. Midyat'ın Akçakaya Mahallesi'nde bulunan 2 bin 378'ü Iraklı Ezidi ve 3 bin 47 Suriyelinin barındığı kampa BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antonio Guterres saat 16.00'da gelerek incelemelerde bulunduktan sonra basın açıklaması yapacak. Daha sonra kampa katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, incelemelerde bulunup sığınmacılarla birlikte iftar yemeğine katılacak.

ANGELİNE JOLİE DE GELDİ

Ürdün'de bulunduğu belirtilen Angelina Jolie, özel uçağıyla Mardin Havaalanı'na saat 20.10 sıralarında indi. Sıkı güvenlik önlemleri alınırken, gazetecilerin görüntü almasına izin verilmedi. Angeline Jolie, VIP'de Vali Yardımcısı Ali Gürtuna tarafından karşılandı. BM'ye ait zırhlı araçlar tarafından havalimanından alınan Jolie, sıkı güvenlik önlemleri altında Mardin'de konaklayacağı Hilton Oteli'ne götürüldü. Jolie'nin beraberinde mülteci çocuklara vermek üzere oyuncaklar getirdiği öğrenildi. Jolie'nin getirdiği oyuncaklar Mardin Valiliği'ne ait araçlarla uçağından alındı. Geceyi Mardin'de geçirecek olan Jolie, yarın Midyat'taki kampa giderek sığınmacılarla görüşmelerde bulunduktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geleceği belirtildi.

Ne haltlar çevirmeye geldi kimbilir pis ajan
Hiç masum görmüyorum kendisini nedense

ahada evreka.
filmin etkisi

ajan salt güzel filmdi çocukluktan ajanlık için yetiştirilmişti.sonunda yetiştirenleri kaltetmişti...

kardeşimle senaryolar yazdık dün akşamdan beri face şuan erdogan ve angelina birlikte yemekteler haberi düştü dogrulugu bilmiyorum ama aklımıza GÜNAHKAR filmi geldi.

angelina ülkenin kalan kısmınıda cilvesini kullanıp elimizden alır mı ki diye hahha

kadıncağızın hep ajan rollerini canlandırmasından ötürü olsa gerek bu algı

Olabilir ama ben hala bi açıklama bekliyorum.
Sana ne diye açıklama yapayımki angelina nin avukatımısın
sevgili angelina ikide bir gelip kendini
Sevgi pıtırcığı gibi göstereceğine o masum insanları bu hale getiren ağa babalarına (amerika ve İsrail) e gitsin artık bu müslümanlara yaptılan zulmü durdursun

niye biz zulme kafa tutalım biz abd ye kafa tutan ülkeyiz

angelinada ülke başkanı. ve elinde bu güç var çünkü:)

Seviyeli şekilde sordum seviyeli şekilde açıklama istedim. Ama bu cevaba yazacak birşeyim yok zira yine seviyeli yazacağım seviyeli cevap bekleyeceğim..

Valla bilmiyorum Bana hiç masum gelmiyor bu hatun
Yakında çıkar kokusu
Allah korusun

Angelina jolıe kendını pıtırıcık göstermek için değil
birleşmiş milletler iyi niyet elçisi oldugu için ve bunun sorumluluklarını yerıne getırmek ıcın geliyor.
Malum bugün dünya mülteciler günü bunun için de mardinde bulunan mültecileri ziyaret edecek.

daha önce de gelmiş ve mültecilerin bulundugu kampları türkiyenin onlara sundugu ımkanları ''daha önce böyle kamp görmemiştim dilerim tüm ülkeler bu sartları sağlar' diyerek anlatmıstır.

ajana bak yaTüm bilgileri almış gitmiş yine olmasa bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…