ajanmıNe haltlar çevirmeye geldi kimbilir pis ajan
Hiç masum görmüyorum kendisini nedense
Neden ajan diye görüyorsunuz? Yani bildiğiniz birşeymi var? Yanlış anlamayın merak ettim sadeceNe haltlar çevirmeye geldi kimbilir pis ajan
Hiç masum görmüyorum kendisini nedense
Neden ajan diye görüyorsunuz? Yani bildiğiniz birşeymi var? Yanlış anlamayın merak ettim sadece
Olabilirgizli bilgileri sızdırırken yanındaydılar galiba ki eminler başka nerden bilicekler ki yada Mr. & Mrs. Smith çok mu izlediler ne
Olabilirama ben hala bi açıklama bekliyorum.
ahada evreka.gizli bilgileri sızdırırken yanındaydılar galiba ki eminler başka nerden bilicekler ki yada Mr. & Mrs. Smith çok mu izlediler ne
ahada evreka.
filmin etkisi
Sana ne diye açıklama yapayımki angelina nin avukatımısınOlabilirama ben hala bi açıklama bekliyorum.
niye biz zulme kafa tutalım biz abd ye kafa tutan ülkeyizSana ne diye açıklama yapayımki angelina nin avukatımısın
sevgili angelina ikide bir gelip kendini
Sevgi pıtırcığı gibi göstereceğine o masum insanları bu hale getiren ağa babalarına (amerika ve İsrail) e gitsin artık bu müslümanlara yaptılan zulmü durdursun
angelinada ülke başkanı. ve elinde bu güç var çünkü:)Sana ne diye açıklama yapayımki angelina nin avukatımısın
Sevgi pıtırcığı gibi göstereceğine o masum insanları bu hale getiren ağa babalarına (amerika ve İsrail) e gitsin artık bu müslümanlara yaptılan zulmü durdursun
Seviyeli şekilde sordum seviyeli şekilde açıklama istedim. Ama bu cevaba yazacak birşeyim yok zira yine seviyeli yazacağım seviyeli cevap bekleyeceğim..Sana ne diye açıklama yapayımki angelina nin avukatımısın
Sana ne diye açıklama yapayımki angelina nin avukatımısın