İlahiyatçı Yazardan Beyin Yakan "Angelina Jolie vs Recep Tayyip Erdoğan" Çıkışı

UTNSBK1z_bigger.jpg
Ceren✌️ ‏@Sakultabeybi 20 sa.20 saat önce
Arkadaşlar şu Zeynep Belgeli Brad Pitt muhabbetini kapatın nolur olay yabancı basına sızacak diye çok korkuyorum bu rezilliğe hazır değilim
m

Bence yiyecek gibiden ziyade kin ve öfke dolu bakmış
Ne hinlikler düşünüyor kimbilir :KK62::KK61:
Gittiği her ülkede iç savaş çıkan pislik şeytan kılıklı kadın :KK67:

İlahiyatçı Yazardan Beyin Yakan "Angelina Jolie vs Recep Tayyip Erdoğan" Çıkışı

Sosyal medyada Angelina Jolie ve Erdoğan fırtınası
Dünyaca ünlü Hollywood starı Angeline Jolie ile Erdoğan'ın Mardin'deki buluşması sosyal medyayı salladı...

fft2mm7065020.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin’in Midyat İlçesi’nde ünlü yıldız Angelina Jolie ve BM Mülteciler Yüksek Komiseri Antanio Guterres ile bir araya geldi.

Görüşme sosyal medyada da günün konusu oldu. Angelina Jolie ismi Twitter'da günün en çok konuşulan konu başlıklarından biri oldu.

Sosyal medyada en çok paylaşılan ve yorumlanan mesaj ise Zeynep Belgeli isimli (@ZBilahiya) kadının paylaştığı ifadelerdi.

"BU KADINI CUMHURBAŞKANIMIZDAN UZAK TUTUNN"

Zeynep Belgeli önce "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Angelina Jolie görüştü. Bu kadını uzak tutun! Cumhurbaşkanimiza aşık olr adam yaksikli tabi" ifadelerini paylaştı.

Ardından "Bak bak kadına , kadin yiyecek gibi bakiyor Nedir bu ecnebi kadınlardan çektiğimiz Reisi gören bayılıyor :))" deyince bir Twitter kullanıcısı 'bacım kadın Brad pittin Karısı bil istedim:KK43:' dedi. Bu sözlere 'sizce pretty Pitt çok mu karizmatik Hayır yağmurda islanmis kedi gibi' diye cevap veren Zeynep Belgeli, günün fenomen yorumcuları arasına girdi!

fft31_mf7065042.Jpeg

fft31_mf7065015.Jpeg

fft31_mf7065019.Jpeg

fft31_mf7065016.Jpeg

http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...lie-ve-Erdogan-firtinasi.htm?ArticleID=287766
hi hi hi hi Angelina jolie buu seksi hatunnn..

Bence yiyecek gibiden ziyade kin ve öfke dolu bakmış
Ne hinlikler düşünüyor kimbilir :KK62::KK61:
Gittiği her ülkede iç savaş çıkan pislik şeytan kılıklı kadın :KK67:
kadın gittiği için mi savaş çıkıyo:)

yoksa sıkıntılı yerlerde olduğu için mi savaş çıkıyo

ilk kez gördümdee.
ama ilk kez görüp yazıyorsunuz haksınlık oluyor bu sene kaçıncıya banlandı,
bir arkadaşta cezalarım ne zaman silinecek silinmiyor yazmış,ben 6 senelik üyeyim cezalar bir defa silindi oda site yenilenirken,benimde banlandığımda 4 gün cezam puanlarımdan ötürü

ama ilk kez görüp yazıyorsunuz haksınlık oluyor bu sene kaçıncıya banlandı,
bir arkadaşta cezalarım ne zaman silinecek silinmiyor yazmış,ben 6 senelik üyeyim cezalar bir defa silindi oda site yenilenirken,benimde banlandığımda 4 gün cezam puanlarımdan ötürü
hiç anlamıyorum bu ban işlerinden ben kimseyi kiblemiyorum bana saçma geliyor.. zaten pek giremiyorum siteye işlerden dolayı ..

X