Angelina Jolie hiç durmadan kilo veriyor

İşte bunlar hep nazar. Ancelina coli, ancelina coli dediler bak noldu şimdi!
Acaba diyorum, Afrika'yı çok gezdi, gördü de oburluktan tiksindi mi...
Oburluktan tiksinmiş olmayabilir ama etkileniyordur kesin bizim bi elimiz yağda bir elimiz balda orda çocuklar açlıktan ölüyor genede biz memnun değiliz

Ilginctir o kadar zayif olmasina ragmen hep siyah giyinmis. Daha daha zayif gorunmek midir amac?

Ben kadının farklı bir hastalığı olduğunu düşünüyorum.
Ya anoreksiya, ya da aşırı kilo vermesine sebep olan bir hastalığı var. Her türlü hasta yani.

Normalde ben de zayıflığı severim ama cidden bu da aşırı olmuş.
Ben bilinçli olan bir şey olduğunu sanmıyorum.
O kadar bilinçsiz biri değil yemeyerek zayıflama yöntemini kullansın.
Sağlıklı besleniyordur çok da hareket olunca kendiliğinden gidiyordur.

Bi hastaligi var ya bu kadinin sirf kanseden korkup memesini aldirmisti yazik genc ve guzel aslinda zayiflik iyidir ama bu kadari cok kotu

Angelina Jolie yumurtalıklarını aldırdı

Hollywood'un ünlü oyuncusu Angelina Jolie kansere karşı önlem olarak yumurtalıklarını ve Fallop tüplerini aldırdı.

New York Times gazetesine bir yazı yazan Jolie, yumurtalık kanserine yakalanması olasılığını % 50 artıran bir gen taşıdığı için ameliyat olmaya karar verdiğini anlatıyor.

İki yıl önce annesini kanser yüzünden kaybetmiş olan Jolie, iki memesini birden aldırmıştı.

Jolie, "Bu tür kararları verebilmek kolay değil. Ama kontrolü ele almak ve herhangi bir sağlık sorunu ile doğrudan başetmek mümkün." diyor.

New York Times'da, Angelina Jolie Pitt imzasıyla yayımlanan "Bir ameliyatın güncesi" başlıklı yazısında, 39 yaşındaki oyuncu geçirdiği süreci anlatıyor; "Memenin alınmasından daha az karmaşık bir ameliyat. Ama etkileri çok daha büyük. Ameliyatı geçirem kadın zorunlu menopoza giriyor." dedi.

Film yönetmenliği de yapan ve BM'in temsilciliğini de yürüten Angelina Jolie, hormon tedavisi görecek.

Jolie'nin yaptırdığı kontroller yumurtalık kanserinin erken aşamalarına girmemiş olduğunu ancak yine de annesinin, anneannesinin ve teyzesinin ölümüne yol açan bu hastalığa yakalanma tehlikesi bulunduğunu ortaya koydu. Angelina Jolie, bu olasılıkları dikkate alarak yumurtalıklarını ve Fallop tüplerini aldırmayı kararlaştırdığını yazıyor.

'Korkulacak birşey yok'
"Doktorlarım, kadın yakınlarımda kanserin görülmesinden on yıl kadar önce, önlem olarak ameliyat olmamı tavsiye etti. Annemde yumurtalık kanseri bulunduğunda 49 yaşındaydı. Ben şimdi 39 yaşındayım. Hormon tedavisine rağmen artık menopoza girmiş oldum. Başka çocuğum olmayacak. Fiziksel olarak da bazı değişiklikler olmasını bekliyorum." diye yazan Angelina Jolie, "Ama ne olursa olsun rahat hissediyorum kendimi. Kuvvetli olduğumdan değil, bu, hayatın bir parçası olduğu için. Korkulacak birşey yok." dedi.

Oscar ödüllü yıldız, "Tüm riskleri ortadan kaldırmak mümkün değil. Benim kansere daha kolay yakalanabileceğim bir gerçek. Bağışıklık sistemimi güçlendirmek için doğal yöntemleri araştırıyorum. Kadınlığımın farkındayım ve kendim ve ailem için bilinçli seçimler yapıyorum." diye yazdı.

Jolie, "Biliyorum ki çocuklarım, asla 'annemiz yumurtalık kanserinden öldü' demek durumunda kalmayacaklar." dedi.

Sinema oyuncusu Brad Pitt ile evli olan Angelina Jolie'nin, 3'ünü evlat edindiği 6 çocuğu var.

kadın sadece memeden ibaret kalmış, o da silikon zaten

Nasıl güzel bir yüzü var ya maşallah ben 2 kilo verince yüzden gidiyor, mübarek burun tüm ihtişamıyla benden 2 adım ötede yürüyor, elmacık kemiklerim de çıkıyor göz altları desen çöküyor ay ben Gulyabaniye benziyormuşum

Yalniz kanser riski ayrı ama ...birde karaciger le ilgili hepatit c hastalığına falan yakalanmisti hatta o kadar ilerlediki turkiyede nakil olduğuna dair bir sürü haber çıkmıştı geçen yıllarda ve karaciğer yetmezligi organ nakli falan aşırı kilo kaybı yapıyor..bence aneroksiya olamayacak kadar zeki bi kadın

o kadar çok söylenti varki. çoğu uydurma..
ayrıca aneroksiyanın zekayla alakası yok. bu bir hastalık.

o kadar çok söylenti varki. çoğu uydurma..
Evet haklisinz seven kadar sevmeyendr var ama uygun nakil organinin suriyeli mültecilerden bulundugu mantikli geliyor bana çünkü bu tur insnalarin kimseye acıması yok yeterki yasasın güya bm gönül elçiliği adı altında ne işlerle uğraşıyorlar organ nakli için testler yapıldığı vs vs yani bi nevi perde olarak iyilik arkada dünya çapında organ mafyasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…