konuyu okudum erkek arkadasim suan karsimda oturuyor bir ona baktim bir brad pitt'e bir ic cektimardindan sordum brad pitt yakisiklim diye angelina cok zevksiz kadinmis yaa dedi ,sanirim erkekler tarafindan sozde begenilmeyen ama kiskanilan bir adam ve tanri 50 yil once yakisikli kavramini baslatmis
ayrica haksizlik etmeyim benim manitada fena yakisiklidir
Bak bu olabilir.. Bayıldım yaa ama kardeşim farka bak biz nazdan çatlarız en güzel şeyler bize alınsın isteriz hep erkekler bize alsı apsın böyle şeyler. Biz yapsak alsak ayy kadın kısmı kocasına ev mi alırmış erkek kadının aldığı evde nasıl otururmuş erkeğe yakışmaz der dururlarKadın kıymış paraya kocasına süper bir hediye almış oralarda yok işte böyle şeyler.
öyle kocam olsun şehir alırım uleynyaktın Brad
Bu yazdıklarınızı eşlerinize okutmak lazım
Hem Brad gökten indirilmedi ya o da bizim kadar DünyalıBrad gece horlarken, yemek sonrası Brad ıyyy, Brad çirkin şeyler yaparken
Adam hiç mi doğal olan bünyevi ve dünyevi şeyler yapmıyor, bildiğin erkek işte
horluyomudur bilmem ama oda buyuk abdestini yapiyordumesajını okudum, tekrar dönüp baptım brate sonra kanapada boylu boyunca uyuyan kocamaoda oturma odasında uzanıp horluyomudur acep Ange kalk brat yatağa git diyomudur:26:itiraf edeyim Brad gerçekten yakışıklı
Bu yazdıklarınızı eşlerinize okutmak lazım
Hem Brad gökten indirilmedi ya o da bizim kadar DünyalıBrad gece horlarken, yemek sonrası Brad ıyyy, Brad çirkin şeyler yaparken
Adam hiç mi doğal olan bünyevi ve dünyevi şeyler yapmıyor, bildiğin erkek işte
horluyomudur bilmem ama oda buyuk abdestini yapiyorduhatta kabuz yada ishalde oluyordur
abla ne yaptın yatiksindim yemin ederim
Ne kadar brad o kadar ada
Yakışıklı ve karizma olmayan kocaların neyine adaOnlar da brad olsunlar onlara da alalım
Mutlu giden evlilikler Brad yüzünden bozulmasın diye kamu spotu yapıyorum office
Brad göbeğini kaşırken, dişine kaçmış maydanozu eliyle çıkarmaya çalışan Brad
Brad uykusunda başka kadını sayıklarken
bende doğum gününde aşkıma telefon alayım diyodum pehhhhh :18: ahh angelina ahh
Cep telefonu mu pehhhhaberi okuyan eşin bir telefona tav olur mu artık, telefon fabrikasını kökten satın alman lazım
Mümkünse fabrikaya kalp şekli vermen gerek
Iııhhh Mune ne desen de itici gelmiyor
Ama ben yine de yaşıtı olan Johnny Depp diyorum, ona da aşk adası alsınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?