Angelina Jolie Brad Pitt'e aşk adası satın aldı

konuyu okudum erkek arkadasim suan karsimda oturuyor bir ona baktim bir brad pitt'e bir ic cektim ardindan sordum brad pitt yakisiklim diye angelina cok zevksiz kadinmis yaa dedi ,sanirim erkekler tarafindan sozde begenilmeyen ama kiskanilan bir adam ve tanri 50 yil once yakisikli kavramini baslatmis
ayrica haksizlik etmeyim benim manitada fena yakisiklidir

mesajını okudum, tekrar dönüp baptım brate sonra kanapada boylu boyunca uyuyan kocama oda oturma odasında uzanıp horluyomudur acep Ange kalk brat yatağa git diyomudur:26:itiraf edeyim Brad gerçekten yakışıklı

öyle kocam olsun şehir alırım uleyn yaktın Brad

öyle kocam olsun şehir alırım uleyn yaktın Brad

Bu yazdıklarınızı eşlerinize okutmak lazım

Hem Brad gökten indirilmedi ya o da bizim kadar Dünyalı Brad gece horlarken, yemek sonrası Brad ıyyy, Brad çirkin şeyler yaparken
Adam hiç mi doğal olan bünyevi ve dünyevi şeyler yapmıyor, bildiğin erkek işte

Brad bildiğin erkek olamaz mune abla
O Brad işte ötesi yok
Bi erkekler var bir de Brad var.

abla ne yaptın ya tiksindim yemin ederim

mesajını okudum, tekrar dönüp baptım brate sonra kanapada boylu boyunca uyuyan kocama oda oturma odasında uzanıp horluyomudur acep Ange kalk brat yatağa git diyomudur:26:itiraf edeyim Brad gerçekten yakışıklı
horluyomudur bilmem ama oda buyuk abdestini yapiyordu hatta kabuz yada ishalde oluyordur

ilk meşhur olduğu yıllarda brad'i yaşlandırmışlardı .kel ve kiloluydu.hiç alakası yok.adam dipdiri duruyor maaşallah

çok utandım şimdi , ne olur susun ve beni daha fazla mahcup etmeyin ve bunarı asla kimseye okutmayın

horluyomudur bilmem ama oda buyuk abdestini yapiyordu hatta kabuz yada ishalde oluyordur

nittin yaw huylandım yeminnen

ben adamın üstüne bişey örteyim bari

nede güzel horluyor kuzum, kıyamam..............

Son düzenleme:

Iııhhh Mune ne desen de itici gelmiyor

Ama ben yine de yaşıtı olan Johnny Depp diyorum, ona da aşk adası alsınlar...

Son düzenleme:
Parasi var aliyor kadin eee bi de 50 iken 35 gorunen koca var isin icinde
Angelina ada almasin da ben mi alayim
Kendine yatirim yapiyo kadin 6 cocukla :)))

bende doğum gününde aşkıma telefon alayım diyodum pehhhhh :18: ahh angelina ahh

Çok yerinde bi hediye öyle kocam olsa bende ada alıp dünyadan izole etmeye çalışırdım

Senin benden böyle bir beklentin var mı diye Sevgilime sordum
ve verdiği cevabı paylaşayım dedim..

- hayır .. Yanımda olduğun vakit zaten tüm dünya benim , adaya ne gerek var
Dedi..

Aşığım be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…