• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Angelina Jolie Brad Pitt'e aşk adası satın aldı

konuyu okudum erkek arkadasim suan karsimda oturuyor bir ona baktim bir brad pitt'e bir ic cektim:27: ardindan sordum brad pitt yakisiklim diye angelina cok zevksiz kadinmis yaa dedi ,sanirim erkekler tarafindan sozde begenilmeyen ama kiskanilan bir adam ve tanri 50 yil once yakisikli kavramini baslatmis:ssz:
ayrica haksizlik etmeyim benim manitada fena yakisiklidir:1:

konuyu okudum erkek arkadasim suan karsimda oturuyor bir ona baktim bir brad pitt'e bir ic cektim:27: ardindan sordum brad pitt yakisiklim diye angelina cok zevksiz kadinmis yaa dedi ,sanirim erkekler tarafindan sozde begenilmeyen ama kiskanilan bir adam ve tanri 50 yil once yakisikli kavramini baslatmis:ssz:
ayrica haksizlik etmeyim benim manitada fena yakisiklidir:1:

mesajını okudum, tekrar dönüp baptım brate sonra kanapada boylu boyunca uyuyan kocama:ssz: oda oturma odasında uzanıp horluyomudur acep:ssz: Ange kalk brat yatağa git diyomudur:26:itiraf edeyim Brad gerçekten yakışıklı:ssz:

Bak bu olabilir.. Bayıldım yaa ama kardeşim farka bak biz nazdan çatlarız en güzel şeyler bize alınsın isteriz hep erkekler bize alsı apsın böyle şeyler. Biz yapsak alsak ayy kadın kısmı kocasına ev mi alırmış erkek kadının aldığı evde nasıl otururmuş erkeğe yakışmaz der dururlar :9: Kadın kıymış paraya kocasına süper bir hediye almış oralarda yok işte böyle şeyler.

öyle kocam olsun şehir alırım uleyn:37: yaktın Brad:ssz:

öyle kocam olsun şehir alırım uleyn:37: yaktın Brad:ssz:

Bu yazdıklarınızı eşlerinize okutmak lazım:51:

Hem Brad gökten indirilmedi ya o da bizim kadar Dünyalı:51: Brad gece horlarken, yemek sonrası Brad ıyyy, Brad çirkin şeyler yaparken:25:
Adam hiç mi doğal olan bünyevi ve dünyevi şeyler yapmıyor, bildiğin erkek işte:ssz:

Brad bildiğin erkek olamaz mune abla
O Brad işte ötesi yok :23:
Bi erkekler var bir de Brad var. :27:

Hem Brad gökten indirilmedi ya o da bizim kadar Dünyalı:51: Brad gece horlarken, yemek sonrası Brad ıyyy, Brad çirkin şeyler yaparken:25:
Adam hiç mi doğal olan bünyevi ve dünyevi şeyler yapmıyor, bildiğin erkek işte:ssz:

abla ne yaptın ya :27: tiksindim yemin ederim :27:

mesajını okudum, tekrar dönüp baptım brate sonra kanapada boylu boyunca uyuyan kocama:ssz: oda oturma odasında uzanıp horluyomudur acep:ssz: Ange kalk brat yatağa git diyomudur:26:itiraf edeyim Brad gerçekten yakışıklı:ssz:
horluyomudur bilmem ama oda buyuk abdestini yapiyordu:27: hatta kabuz yada ishalde oluyordur:1:

ilk meşhur olduğu yıllarda brad'i yaşlandırmışlardı .kel ve kiloluydu.hiç alakası yok.adam dipdiri duruyor maaşallah:1:

çok utandım şimdi , ne olur susun ve beni daha fazla mahcup etmeyin:43: ve bunarı asla kimseye okutmayın:52:

horluyomudur bilmem ama oda buyuk abdestini yapiyordu:27: hatta kabuz yada ishalde oluyordur:1:

:25::25::25:nittin yaw huylandım yeminnen

ben adamın üstüne bişey örteyim bari:59:

nede güzel horluyor kuzum, kıyamam..............

Son düzenleme:
Mutlu giden evlilikler Brad yüzünden bozulmasın diye kamu spotu yapıyorum office:51:
Brad göbeğini kaşırken, dişine kaçmış maydanozu eliyle çıkarmaya çalışan Brad :25:
Brad uykusunda başka kadını sayıklarken:51:

Iııhhh Mune ne desen de itici gelmiyor

Ama ben yine de yaşıtı olan Johnny Depp diyorum, ona da aşk adası alsınlar... :17:

Son düzenleme:
Parasi var aliyor kadin eee bi de 50 iken 35 gorunen koca var isin icinde
Angelina ada almasin da ben mi alayim:D
Kendine yatirim yapiyo kadin 6 cocukla :)))

Çok yerinde bi hediye öyle kocam olsa bende ada alıp dünyadan izole etmeye çalışırdım :1:

Senin benden böyle bir beklentin var mı diye Sevgilime sordum
ve verdiği cevabı paylaşayım dedim..

- hayır .. Yanımda olduğun vakit zaten tüm dünya benim , adaya ne gerek var
Dedi..

Aşığım be
:17:

Back