• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Angelina Jolie Brad Pitt'e aşk adası satın aldı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
  • [h=1][/h]
    251120131846502645113_2.jpg
    [h=2]Jolie, hayat arkadaşı Brad Pitt'e 50. yaşgünü için büyük bir hediye aldı.[/h]HOLLYWOOD yıldızı Angelina Jolie ile Brad Pitt'e olan aşkını ona özel bir ada satın alarak gösterdi. Amerikan basınının 'Seni bu kadar seviyorum' başlığıyla duyurduğu haberlerde Jolie, 6 çocuğunun babası Brad Pitt'e 50. yaşgünü için kalp şeklinde bir ada satın aldı.

251120131845582619872.jpg

ABD'nin New York kentine 100 kilometre uzaklıktaki Aşk Adası Petra'ya 19.7 milyon dolar (yaklaşık 39 milyon TL) ödeyerek satın alan Jolie, ünlü aktöre hediyenin tapusunu 18 Aralık'taki doğum gününde vermeyi planlıyor.

251120131846212625472.jpg

Jolie'nin adayı alma gerekçesi ise sadece kalp şeklinde olması değil.

251120131846382633035.jpg

Adadaki iki evin Brad Pitt'in en sevdiği mimar olan Frank Lloyd imzası taşıdığını öğrenen Jolie, emlak şirketiyle hemen irtibata geçti.

Ah be Angelina, neden çıtayı bu kadar yükselttin ki :ssz: haberi okuyan erkekler ada isteyecek şimdi, yok yani eşim illede ada istiyorum derse ne yapacağım ben :26: alsam alsam maketini alabilirim ancak:ssz:
Yaktın bizi Angelina:51:

Ne kadar brad o kadar ada:ssz:
Yakışıklı ve karizma olmayan kocaların neyine ada :19: Onlar da brad olsunlar onlara da alalım :27:

millet eşine ada alıyor bizimki de özel günlerde çeyrek altın alıp geliyor bir-iki güzel söz söyle diyoruz Maaşallah tosunuma
diyor nerelere gidem ben :60:

bu arada siyaset bölümünü mahvettim bu konuyla. ama şekerim gündemin en önemli haberi buydu:)

Son düzenleme:
millet eşine ada alıyor bizimki de özel günlerde çeyrek altın alıp geliyor bir-iki güzel söz söyle diyoruz Maaşallah tosunuma

ikisi de şanslı brad maaşallah pek yağuşuhlu bak aşerdim yine :27:

Tövbeler olsun:37: sen uyma şu bekarlara, öyle herşey aşerilmez, bekarlar Brad gibi eşler nasip olsun size inşaallah:23:

kadesam hamilem, sizin aileyi iyice merak etmeye başladım, senin kayınvalide de evlere şenlikti yanılmıyorsam, özel günlerde çeyrek alıp maşallah tosunuma diyen eş birtek sende var sanırım:ssz:
Neyse seninki en azından altın alıp geleceğe yatırım yapıyor, bizimki roka marul alıp mideye yatırım yapıyor:60::60:

:9::9::9: canım altın düşüşte alma diyeydin hadi altını anladım yatırım yaparsın diye aldı diyelim de. Maşallah tosunuma ne yaa nazar boncuğu alıp taksın sana bari.

Brad ya kim der bu adama 50 yaşında şimdi. O adama ada alınır yanii yakışırr başka ne hediye alınır ki böyle adama mahmutpaşadan takım elbise mi :9: Angelina da güzel hatun ama ve kanser risli olduğunda bu yüzden göğsünü aldırdığında bile çok zayıfladığı halde Brad bırakmadı onu aşka gel aşkaaa :16:

Ange göndermemi yaptı acaba, taş kocama taş ev:52:

Bak bu olabilir.. Bayıldım yaa ama kardeşim farka bak biz nazdan çatlarız en güzel şeyler bize alınsın isteriz hep erkekler bize alsı apsın böyle şeyler. Biz yapsak alsak ayy kadın kısmı kocasına ev mi alırmış erkek kadının aldığı evde nasıl otururmuş erkeğe yakışmaz der dururlar :9: Kadın kıymış paraya kocasına süper bir hediye almış oralarda yok işte böyle şeyler.

Back