- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
-
- Konu Sahibi angelgozde
cnm resim ekleyip kaldırmak yasakmışşş yaaaa sen bana msni ver özelden ben sana ordan gösterim gül cemalimi =):dance:tamam beleşse daha güzel sempatiksalakcinni
bende senin fizğine kurban olmak istyom ama
Ekle şuraya bıgunde gül cemalin görelim yavrımm boshayallersmile
yawrummm teskereci devre oldun çıktın başımaaaaa be heheeyyytt plakalara son 28 heeeeeee kim tutarr didomu erkekii geliyuuuu :lepi:
benimde ihtiyacım var kıss sende bana ilgi göster sevgi ver bana :çok üzgünüm:
benimde ihtiyacım var kıss sende bana ilgi göster sevgi ver bana :çok üzgünüm:
heheyyytt noliii burnuma kötü kötüüü kokular geliyuuuuu hani bana ilgiiiii alsanaalsanasmileOyy yavrumm gel yamacıma kaydirigubbakcemile3 :teselli: :1hug:
cnm alıntı yapmayın o zaman tmm mıı kızlarrrrryok buraya ekleyıp kaldırabılırsınız sade bugun ne gıydıne eklemek yasak bacılar aklinialirimsmile
gel kaderdaşım sarılalım ağlama ama bakOyy yavrumm gel yamacıma kaydirigubbakcemile3 :teselli: :1hug:
didommmm 109 gün soraaa ilginin alasını görcem bacımmm anladın sen onuuu aklinialirimsmile ne büle herkesin mi ilgi,ye şevkate ihityacı var hepinizle ayrı ayrı ilgilencem yivrilerrrrr aklinialirimsmile
heheyyytt noliii burnuma kötü kötüüü kokular geliyuuuuu hani bana ilgiiiii alsanaalsanasmile
la soraaa bize geliyu demi hala inanamıom bizden önce tek siz kaldınız yhaaaa :hulya:sorma bacım teskerecı oluyoz gari delikafadulden
sonra sıra sizde ohh ne kadan güsell cokacimcoook
cnm alıntı yapmayın o zaman tmm mıı kızlarrrrr
cnm alıntı yapmayın o zaman tmm mıı kızlarrrrr
adiyin hep beraber ekleyelimmmm :lepi:Bende mi eklesem resmimi lloo guclubacismile
kız gördün mü beniii nie göremiomm eyvahedigeldismileVovvv fısttıııkkkkkk