- 22 Şubat 2010
- 10.242
- 0
-
- Konu Sahibi angelgozde
teşekkür ederim cnmmm siftahh grimsiiimdennn olmuşşş h.g sefalar getirdin topiğime cnmmm =)Oo hayırlı olsun angelcimmm kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim cnmmm siftahh grimsiiimdennn olmuşşş h.g sefalar getirdin topiğime cnmmm =)
bende ilklerden olayım dedim zemuszemus hayırlı olsun cnm bnm topiğin
bende ilklerden olayım dedim zemuszemus hayırlı olsun cnm bnm topiğin
teşekkür ederim cnmm h.g topiğimearada sırada beklerimmm çok iyim tatlım askerim 2 gün sora izine geliooo =)
teşekkür ederim cnmm h.g topiğimearada sırada beklerimmm çok iyim tatlım askerim 2 gün sora izine geliooo =)
Kankaa olumunekankayizsmile
Ne iş dopik açmışın gııı kaç para verdin bu dopiğee sempatiksalakcinni
Bak bak 2 gün sonra herifidee geliyomuş onun şerefine mi açtın burayı kıss :roflol:
Hadi hayırlı siftahlar :smiley-cool:
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
he yawrum aşkitomun şeferine açtım toipiğiiiii geliyuuuu uleynnnn :lepi: allah teskere gününüde göstersen inşallajhhh ama önce seni depüklücem =)Kankaa olumunekankayizsmile
Ne iş dopik açmışın gııı kaç para verdin bu dopiğee sempatiksalakcinni
Bak bak 2 gün sonra herifidee geliyomuş onun şerefine mi açtın burayı kıss :roflol:
Hadi hayırlı siftahlar :smiley-cool:
evet cnm 2 gün soraa =915861560[/B]]2 gün sonraaa heee süppeerr :teytey:
cnm sağolll evet askerimdeee gelioo sen napıosun bakalım :hulya:topiğin hayırlı olsun canım a.s.
askerin geliyormuş gözünaydın canım :1hug:
para vermediimm torpilleee şikerim kankammm ehehee ayyy alemsinnn yawrukuşum yhaaaaaa fiziğine gurban olduğummmmmm aklinialirimsmilesempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
Bacım senın sevgıye ılgıye mi ıhtıyacın var ben verıyım sana günlükten isteme bişey vermiyo şerepsiz :roflol::roflol::roflol:
para vermediimm torpilleee şikerim kankammm ehehee ayyy alemsinnn yawrukuşum yhaaaaaa fiziğine gurban olduğummmmmm aklinialirimsmile
çook sevndm cnm gözünaydın şimdiden :teytey:
yawrummm teskereci devre oldun çıktın başımaaaaa be heheeyyytt plakalara son 28 heeeeeee kim tutarr didomu erkekii geliyuuuu :lepi:gözdem gözunaydın şimdiden..evet 109 gün sonra beni depükle sonrada ben seni şeetcem aklinialirimsmile
Evet yaaa ilgiye ihtiyacım vaarrr sempatiksalakcinni
Şerepsizz günnükk nolcaaakkk benneyaptımki :mymeka:
kaydirigubbakcemile3