Anestol ile :))

:)) Hangi işimiz kolay ki . Kolay kolay halledersiniizz canım . Bende daha önce hiç kendimi paketlememiştim

canım dudakların üst kısmı hani kasık bölgesi var ya.. orası için de aynı şeyleri söylüyorlar mı? orası tümden bikini bölgesi mi oluyor? ay ben de alt kısımlara ağda yapmak istemiyorum ama üst kısımları ağda alt kısımlara jilet mi yapıcam yah

bu arada anestol ile emla arasında neden bu kadar fiyat farkı var acaba. tabi ki deniycem her ne olursa olsun, umarım işe yarar

baştan sona okudumm demek ağda yapmamak lazımmıss :S yapmazsak da durulmazkı ölee ya hergunde ugrasılmaz :/
anestolu bende denıcem en kısa zamanda bakalm yazarm bende buraya kremı sürüp sarıp sarmalayıp otururumm bi saat nolcak cnm

ben dudagıma sürdüm önce 10 dk uyuşturdu durdu şimdi bikini bölgeme çekiniyorum bakalım.bugun halletmem lazım umarım uyuşturur :26:

tam olarak uyuştu diyemem ama acısı azaldı psikolojikmidir nedir rahat geçti diğer ağdalarıma göre teşekkürler.acısı azalması bile bana göre iyi.1 buçuk saat bekledim

Canım tabi ki tam anlamıyla ağrısız denilmez amaa en azından rahatlıkla alınmasını sağlıyor gözünaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…