- 23 Eylül 2011
- 179
- 70
- 98
- Konu Sahibi Gamzeligelin
-
Kızlar merhabaa . Defalarca okudum forumdaki herşeyi. Ve bir cesaret gittim kuaföre . Daha önce hiç ağda yapmamam ve çok acemi birine denk gelmem sebebiyle ölüp ölüp dirildim .Daha sonraa kendim denemek istedim ve eczaneden Anestol aldım 1.800 falan dı fiyatı . Sesu ılık ağda ve bezlerimi de ayarladım küçük küçük kestim. Öncelikle Anestol'ü sürdüm ve ben yarım saat kadar falan beklettim yine de etkisini gördüm. Rahatça kendim yaptım :)) Yapmayanlara deneyeceklere duyurulur . Çok öpüyoruum :13:
Tatlım sir ağdayla tahriş oluyor dediler ben ablamdan duydum Ağda bantları değil bahsettiğim . Sesu ılık ağda turuncu 3.50 milyon fiyatı önceden de sir için kullandığım hazır satılan ağda bezleri vardı onları küçük küçük kestim ağdayı da ısıttım kıvamına gelince işimi onlarla kolayca hallettim :))
Canım doktora kadar gidip yazdıramadım açıkçası. Eczaneye gittim anestol krem var mı dedim aldım , sorgu sual de yapamaz zaten :)
Hem 1.800 gibi birşey. Denemekten zarar çıkmaz. Ki benim canım çok kıymetlidir .2. yapışım olmasına rağmen gayet rahatladım tatlım kuafördense kendin daha rahat acıtmadan yaparsın . yarım saat kadar bekletmeme rağmen bende etkisi oldu . Denemekten zarar çıkmaz dediğim gibi :)
Canım nasıl anlatayım sana :) Yani poşetle işteay çok güldüüm :)) Sonra iç ç. giy birşey olmaaz
kız nasıl posetliyim hiç kendimi streç filmlemedim ayol
özelliklede vajina mı yani bacak aramdan geçirip çamaşırını mı giyiyyosun öyle mi
off anlamadım ki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?