• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestol ile :))

:)) Hangi işimiz kolay ki . Kolay kolay halledersiniizz canım . Bende daha önce hiç kendimi paketlememiştim :1::1::1:

Kızlar ne bileyim ya ilaç sonuçta. Her ay kullanılır mı bir ömür yani? Zaten bütün jinekologlar diyor ki genital bölgeye sakın ağda yapmayın. Çok zararlı, çünkü o bölgenin florası çok hassas ve dayanıksız, Ph dengesi bile farklı. En iyi yöntem makasla kısaltmak diyorlar. Ama tabi bikini bölgesi için demiyorlar bunu, orada sorun yok. Direk genital bölge için diyorlar. Ben de doktoruma bizzat sordum aynı şeyi dedi. Ben de napıcamı bilemedim ama sanki çok da zorlamamak lazım ya doktorlar da bir şeyler biliyordur yani.

canım dudakların üst kısmı hani kasık bölgesi var ya.. orası için de aynı şeyleri söylüyorlar mı? orası tümden bikini bölgesi mi oluyor? ay ben de alt kısımlara ağda yapmak istemiyorum ama üst kısımları ağda alt kısımlara jilet mi yapıcam yah:31:

bu arada anestol ile emla arasında neden bu kadar fiyat farkı var acaba. tabi ki deniycem her ne olursa olsun, umarım işe yarar:31:

baştan sona okudumm demek ağda yapmamak lazımmıss :S yapmazsak da durulmazkı ölee ya hergunde ugrasılmaz :/
anestolu bende denıcem en kısa zamanda bakalm yazarm bende buraya kremı sürüp sarıp sarmalayıp otururumm bi saat nolcak cnm :6::6::52:

ben dudagıma sürdüm önce 10 dk uyuşturdu durdu :D şimdi bikini bölgeme çekiniyorum bakalım.bugun halletmem lazım :52: umarım uyuşturur :26:

tam olarak uyuştu diyemem ama acısı azaldı psikolojikmidir nedir rahat geçti diğer ağdalarıma göre teşekkürler.acısı azalması bile bana göre iyi.1 buçuk saat bekledim

Canım tabi ki tam anlamıyla ağrısız denilmez amaa en azından rahatlıkla alınmasını sağlıyor gözünaydın :34:

Back