ANESTEZİSİZ hsg rahim filmi ÇEKTİRDİM TÜM MERAK EDİLENLER

hayatsenveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
61
0
1
29
herkese selam canım kızlar kısacası öyküm yaş 29 1 yıllık korunmasız ilişki ama hiç bebek oluşmaması eştede bendede sıkıntı yok 4 aydır hsg çektirmek istiyordum öncelikle araştırmalar yaptım karşıma o kadar kötü hikayeler çıktıki yok doktora tekme attım çok kanamam oldu sedyeden kalktım bağırdım çağırdım hikayeleri gördüm bu hikayeler malesef süreci çok uzatıyor korktuğum için hep erteledim ve artık hsg çektirmek için karar verdim hsgnin beni bebeğime 1 adım daha yaklaştırma olasılığı beni bu sürece aha çok itti geçen ay bir kararla sıfırdan tedaviye başladım ilk önce özelleri araştırdım fiyat araştırması yaptın en ucuz 8 bin tlden başlıyordu bullunduğum iller ve çevre iller hep baktım açıkcası 5 dkklık bir işlem için bu kadar para vermek istemedeim ankara bilkentte sıfırdan tedaviye aldılar hormon ultrason sperm testi ne varsa yaptırdık en son hsg kaldı ve o büyük gün bugündü kendimi sürece hep bebeğim için diye hazırladım hsg günü yanımda annemi götürdüm hsgden bir gün önce duş aldım hsg günü sabahtan ağrı kesici yuttum bazı doktorlar öncedenilaç yazıyor bazıları yazmıyor ama mutlaka sabahtan ağrı kesici alın hsg saati geldiğinde toplam 15 kadındık benim sıram 3 tü benden önce girenler 5 dk içinde çıktı sıra bana geldi ama o sırada ellerim titriyordu yattım ellerimi göğsüme koydum ve işte o büyük an başlamıştı ilk önce sıvı gibi birşeey verildi daha sonra film çekildi o an tek düşündüğüm bebeğim kucağımda seviyordum açıkcası adet ağrısının en ağır şekilde olanı kadar ağrıı oldu ve tabi o sırada ağrıdan gözlerim doldu e için için ağlarken doktor bitti dedi bende içimden koca bir oh çektim kalkarken başım döndü ve titriyordum kanamam oldu yanımda pe vardı kullandım ... hikayem böyle canım kızlarrrrr lütfen burada yazan her olumsuz hikayeye kulak asmayın herkesin süreci farklı şimdi yine çektirecek olsam anestezi almam ağrı olmuyor diyemem oluyor ama abartacak şekilde değil aklınızda varsa ertelemeyin ve mutlaka yaptırın inanın bebek beklemek daha zor en azından kafanızda ya acaba tüplerimmi kapalı demezsiniz doktor bana sonrası ağrı kesici antibiyotik yazsı eğe ağrı kesiciniz yoksa mutlaka alın ben hem sabah hemde girmeden 1.5 saat önce aldım yanınızda sevdiğiniz birisi olsun hsg sonrası birz duygusallık oluyor ped olsun rahat kıyafetler giyinin ve en önemlisi o anda sadece bebeğinizin hayalini kurun benim o an tek düşündüğüm o oldu ve beni o süreçten birazda olsa kurtardı sormak istedikleriniz varsa sorun lütfen ve lütfennnn kimse ile kendinizi kıyaslamayın herkesin yolu hikayesi farklıııı

Allah'ım tez vakitte bebeğine kavuştursun canım kurtuldun bence aklında bir soru işareti kalmamış. Bizlerinde merakını gidermiş oldun teşekkür ederiz tekrardan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…