Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşırı mr korkum oluştu anestezi yada genel anesteziyle mr çektiren varmı hiç daha önce 5 kez girdim bu defa düşünmekten psikoljim bozuldu trankobuskas alıyorum ama çok etkili değil MS den şüphelendiler
Aşırı mr korkum oluştu anestezi yada genel anesteziyle mr çektiren varmı hiç daha önce 5 kez girdim bu defa düşünmekten psikoljim bozuldu trankobuskas alıyorum ama çok etkili değil MS den şüphelendiler
Korku cok normal bir duygu, hersey yolunda..onemli olan kendinizden kötü durumda olanlari faekedip kendinizi frenlemeniz..Nukleer tıp vb daha nice aletler var burnunuza degdi degecek makineler, varsin mr biraz gurultu yapsin..daha once nasil girip cikti iseniz yine cikabilirsiniz, dua edin sarilacak bir sebep bulun..gecmis olsun