Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki paylaşırımBen de amasya da yaşıyorum cektirirseniz tecrübenizi paylaşır mısınız
Evet çok hastalık çeşidi görüyoruz kadınlardaKadın olmak gerçekten zor
Aynen öyle canım her hafta kendimi başka bölümde görüyorumBen hastane kapısından girmeyen bir insandim bı evlendim neler görüyorum daha göreceğim var
![]()
Hiç korkma valla oldu bitiye getiriyorlar burda çektim 1350 İstanbul'da en ucuz fiyat gerçekten çok pahalıİyi bari ya sevindim Amasya şerafettin Sabuncu eğitim ve araştırma hastanesinde
Teşekkür ederimBen iki kere çektirdim anestezili az bi sancısı oldu o kadar akşamı na geciyo zaten
Ben çektirdim yaklaşık 2 hafta falan önce .Uyandıktan sonra yarım saat 1 saat kadar dinlenme oluyor tabiki odaya alıyorlar.Ben anestezisiz çektiremezmişim dedim çünkü sonrasında bile hafiften ağrılar oldu.Ama günlük hayata dönüyoruz hemen çok büyük bir ağrı değildiAranızda anestezili rahim filmi çektiren var mı acaba rahim filminden hemen sonra uyanıp günlük hayatımıza devam edebiliyor muyuz? Zorlukları oldu mu bilen varsa yardımcı olabilir mi??
Teşekkür ederimBen çektirdim yaklaşık 2 hafta falan önce .Uyandıktan sonra yarım saat 1 saat kadar dinlenme oluyor tabiki odaya alıyorlar.Ben anestezisiz çektiremezmişim dedim çünkü sonrasında bile hafiften ağrılar oldu.Ama günlük hayata dönüyoruz hemen çok büyük bir ağrı değildi
İşlem bittikten sonra da ağrı oldu muBen anestezi almadan cektirdim. Zorlandim epey agri yapti malesef ama sonrasinda yarim saatte gecti.anesteziyle eminim hic bisey hissetmezsiniz ve yatmanizi gerektirecek bir durum yok cunku cekim asamasi zor sonrasinda bisey yok