Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anestezili rahim filmi hsg
- Konu Sahibi Alynylmz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hsg #kadın hastalıkları #kadındoğum #rahim filmi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Tabiki paylaşırımBen de amasya da yaşıyorum cektirirseniz tecrübenizi paylaşır mısınız
- 16 Ocak 2022
- 1.266
- 491
- 53
- 29
Evet çok hastalık çeşidi görüyoruz kadınlardaKadın olmak gerçekten zor
Aynen öyle canım her hafta kendimi başka bölümde görüyorumBen hastane kapısından girmeyen bir insandim bı evlendim neler görüyorum daha göreceğim var
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Evet çok hastalık çeşidi görüyoruz kadınlarda
Hiç korkma valla oldu bitiye getiriyorlar burda çektim 1350 İstanbul'da en ucuz fiyat gerçekten çok pahalıİyi bari ya sevindim Amasya şerafettin Sabuncu eğitim ve araştırma hastanesinde
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Teşekkür ederimBen iki kere çektirdim anestezili az bi sancısı oldu o kadar akşamı na geciyo zaten
- 4 Eylül 2022
- 377
- 335
- 23
- 27
Ben çektirdim yaklaşık 2 hafta falan önce .Uyandıktan sonra yarım saat 1 saat kadar dinlenme oluyor tabiki odaya alıyorlar.Ben anestezisiz çektiremezmişim dedim çünkü sonrasında bile hafiften ağrılar oldu.Ama günlük hayata dönüyoruz hemen çok büyük bir ağrı değildiAranızda anestezili rahim filmi çektiren var mı acaba rahim filminden hemen sonra uyanıp günlük hayatımıza devam edebiliyor muyuz? Zorlukları oldu mu bilen varsa yardımcı olabilir mi??
- 7 Ocak 2022
- 104
- 29
- 28
- 25
Teşekkür ederimBen çektirdim yaklaşık 2 hafta falan önce .Uyandıktan sonra yarım saat 1 saat kadar dinlenme oluyor tabiki odaya alıyorlar.Ben anestezisiz çektiremezmişim dedim çünkü sonrasında bile hafiften ağrılar oldu.Ama günlük hayata dönüyoruz hemen çok büyük bir ağrı değildi
- 18 Aralık 2016
- 729
- 239
- 103
- 27
İşlem bittikten sonra da ağrı oldu muBen anestezi almadan cektirdim. Zorlandim epey agri yapti malesef ama sonrasinda yarim saatte gecti.anesteziyle eminim hic bisey hissetmezsiniz ve yatmanizi gerektirecek bir durum yok cunku cekim asamasi zor sonrasinda bisey yok
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63