Sonrasında odaya mı alıyorlar hemen uyanıp günlük hayatınıza devam edebildiniz mi peki ayılmanız kolay oluyor mu?Merhaba canım cuma günü çektim anestezi altında gayet iyi hiç kasılma yok anestezi almayan insanlar var onlarda bazılar da rahat geçiyormuş ama ben anestezi aldım çok korktuğum için iyyim kanama az bir şey oldu sonrası iyyim şuan
Aynen çok kolay iki saate evve gidiyorsun ve odaya alıyorlar evet günlük hayatta devam ettim canım nerde çekeceksinSonrasında odaya mı alıyorlar hemen uyanıp günlük hayatınıza devam edebildiniz mi peki ayılmanız kolay oluyor mu?
İyi bari ya sevindim Amasya şerafettin Sabuncu eğitim ve araştırma hastanesindeAynen çok kolay iki saate evve gidiyorsun ve odaya alıyorlar evet günlük hayatta devam ettim canım nerde çekeceksin
Yaaa çok sevindim gerçekten korkularım gitti yani teşekkür ederim bende gözümde büyütmüştümben hiç bir sıkıntı yaşamamıştım. yaklaşık bir saat sonra evdeydim hastane evime 500-600 mt mesafedeydi yürüyerek geldim. karnımda hafif bir adet sancısı gibi bir sancı olmuştu o kadar. hatta annem ve kayınvalidem beni görmeye geldiler eve onlara yemek yapmıştım.
evet bizim gelinimizde anestezi olmadan yaptırmıştı. biraz sıkıntılı. ama anestezi olunca hiç bir problem yaşamıyorsunuzBen anestezi almadan cektirdim. Zorlandim epey agri yapti malesef ama sonrasinda yarim saatte gecti.anesteziyle eminim hic bisey hissetmezsiniz ve yatmanizi gerektirecek bir durum yok cunku cekim asamasi zor sonrasinda bisey yok
Onu bende merak ediyorum nasıl oluyorBende anestezi almadan çekildim hiç ağrı olmadı bu muymuş dedim. Benim tek derdim o makas takılana kadar
Ben de amasya da yaşıyorum cektirirseniz tecrübenizi paylaşır mısınızİyi bari ya sevindim Amasya şerafettin Sabuncu eğitim ve araştırma hastanesinde
Acımıyor da tuhaf oluyorOnu bende merak ediyorum nasıl oluyor
Uzunluğu nedir acabaAcımıyor da tuhaf oluyor
BuUzunluğu nedir acaba
Ben hastane kapısından girmeyen bir insandim bı evlendim neler görüyorum daha göreceğim var
Bende öyle düşünüyorum zaten sonrasında normal hayata dönülüyormuş doktorumda korkacak bişey olmadığını söylediBen anestezi almadan cektirdim. Zorlandim epey agri yapti malesef ama sonrasinda yarim saatte gecti.anesteziyle eminim hic bisey hissetmezsiniz ve yatmanizi gerektirecek bir durum yok cunku cekim asamasi zor sonrasinda bisey yok
Kadın olmak gerçekten zorBen hastane kapısından girmeyen bir insandim bı evlendim neler görüyorum daha göreceğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?