• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anestezili Rahim Filmi Çektirenler (Hsg) Bakabilir mi ?

Monephe

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
415
293
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Haftaya anestezili rahim filmi için randevu aldım. Saat 2’ye randevu verdiler 5 saat açlık istediler.Sizler nasıl gittiniz ? Kaç dakikada ayıldınız? Sonrasında ağrınız oldu mu veya çok kanamanız oldu mu ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum gerginim biraz :KK43:

bende gecen sene cektirmistim , açmı gittim hatirlamiyorum ama 15 dk da hersey bitiyor biraz siskinlik oluyor cok az kanama olmustu bende ama oyle agri falan olmadi korkma

Merhaba arkadaşlar,

Haftaya anestezili rahim filmi için randevu aldım. Saat 2’ye randevu verdiler 5 saat açlık istediler.Sizler nasıl gittiniz ? Kaç dakikada ayıldınız? Sonrasında ağrınız oldu mu veya çok kanamanız oldu mu ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum gerginim biraz :KK43:
Bende geçen ay cektirdim anestezili olarak.8saat bişey yemeden gittim.filmi çekmek için içeri aldılar doktorum geldi ve 5dk içinde bayıldım.10dk sonrada uyanmışım.tüplerim açık çıktı.Hiç bişey hissetmedim,sadece filmden sonra 2-3gün hafif çok hafif sızlama oldu ve 2gün birkaç damla kanama o kadar.Çektirin mutlaka ben filmi çektirdiğim ay hamile kaldım şuan 4haftalık hamileyim:) Allahım sağlıkla kavuştursun insallahHer isteyene versin..

Bende geçen ay cektirdim anestezili olarak.8saat bişey yemeden gittim.filmi çekmek için içeri aldılar doktorum geldi ve 5dk içinde bayıldım.10dk sonrada uyanmışım.tüplerim açık çıktı.Hiç bişey hissetmedim,sadece filmden sonra 2-3gün hafif çok hafif sızlama oldu ve 2gün birkaç damla kanama o kadar.Çektirin mutlaka ben filmi çektirdiğim ay hamile kaldım şuan 4haftalık hamileyim:) Allahım sağlıkla kavuştursun insallahHer isteyene versin..

Ya çok güzel tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah :) Darısı başıma diyeyim peki iğne ile mi bayılttılar sizi ? Bir de ben çok fena grip oldum hala gribim acaba anestezi de sıkıntı olur mu pazar olduğu için ulaşamadım da kimseye :(

Tesekkür ederim darısı başınıza insallah Evet damardan iğneyle bayılttılar çok kolay oldu..Grip olmanızın sorun olacagını sanmıyorum anestezi için,yine de bi doktora danısmanızı tavsiye ederim tabiii :)

Tesekkür ederim darısı başınıza insallah Evet damardan iğneyle bayılttılar çok kolay oldu..Grip olmanızın sorun olacagını sanmıyorum anestezi için,yine de bi doktora danısmanızı tavsiye ederim tabiii :)

Gripten dolayı iptal ettiler maalesef bir daha ki aya kaldı :)

Gripten dolayı iptal ettiler maalesef bir daha ki aya kaldı :)
Bende tam onu yazacaktım .Gün alacağım zaman beni özellikle uyarmışlardı .grip olmayın diye.Bende anestezi ile çektirdim.Canım biraz tatlıdır :oops:
Uyandığımda kahverengi akintim ve biraz kanamam oldu.Bir kaç günde sancım oldu.
Bu arada tüplerim açık çıkmıştı .
Sen de sorunsuz atlatırsın inşallah

Merhaba ben araniza yeni katildim bir sorum olucak ben ocak 11de anestezili rahim filmi cektirdim ve simdi gecikme yasiyorum evde yaptigim test negatif boyle gecikne yasayip sonradan hamile oldugunu ogrenen varmi

Merhaba arkadaşlar,

Hiç ama hiç korkmayın bende sizin gibi çok tedirgindim iki ay önce çektirdim anestezili. Evet insan tedirgin oluyor heyecan yapıyor ama inanın uyandiginizda hiç bişey hissetmiyosunüz. Hafif bir kanama oluyor ama acı sızı yok enaizndan benim öyleydi. Ağrı eşiği yüksek biri de değilim yani emin olun acimiyör. Siz filmden sonra sonuçlarınızin iyu cıkması için dua edin. esas ozaMan başlıyor hersey benim öyle oldu çünkü geçen hafta amelyat geçirdim çünkü rahim filminden sonra rahimde şekil bozukluğu çift rahim tüplerin kapalı olduğunü söyledi doktor ve nekadar Erteleyip korksamda amelyatı 10 gün önce yaptırdım.

Merhaba arkadaşlar,

Bende cumartesi icin aldim :( nasil gecti, sorun ciktimi, birde cektirdigin yer goruntuleme merkezimi hastanemi , gerginimmmm :((

Bende cumartesi icin aldim :KK43: nasil gecti, sorun ciktimi, birde cektirdigin yer goruntuleme merkezimi hastanemi , gerginimmmm :KK43:(

Ben Ocak ayında çektiremedim çok fena grip oldum çekmediler anestezi alacağım için haftaya salı günü gireceğim inşallah güzel çıkar her şey sizin de benim de :( Nasıl geçtiğini lütfen buraya yazın ben de yazacağım geçmiş olsun şimdiden güzel sonuçlarımız çıkar inşallah.Ben sonomed görüntüleme merkezinde çektireceğim

Ben Ocak ayında çektiremedim çok fena grip oldum çekmediler anestezi alacağım için haftaya salı günü gireceğim inşallah güzel çıkar her şey sizin de benim de :KK43: Nasıl geçtiğini lütfen buraya yazın ben de yazacağım geçmiş olsun şimdiden güzel sonuçlarımız çıkar inşallah.Ben sonomed görüntüleme merkezinde çektireceğim
Benimde kurtaj sonrasi lekelenmelerim devam ettigi icin doktoruma danismadan cektirmek istemedim, onuda bulamadim hastanede, randevuyu erteledim canim, yani sen ben önce cektirmis olacaksin, insAllah sorun cikmaz canim ikimizinde, cekim ayri stres, sonuc ayri, dua edelim, haberlerini bekliyorum

Ben Ocak ayında çektiremedim çok fena grip oldum çekmediler anestezi alacağım için haftaya salı günü gireceğim inşallah güzel çıkar her şey sizin de benim de :KK43: Nasıl geçtiğini lütfen buraya yazın ben de yazacağım geçmiş olsun şimdiden güzel sonuçlarımız çıkar inşallah.Ben sonomed görüntüleme merkezinde çektireceğim
Merhabalar. Ben 14 ocakta rahim filmi çektirdim.
Yurtdışında olduğum için, tam bilmiyordum çekeceklerini ve sabah iki ayrı muayene oldum. Öğleden sonra rahim filmi çekildi. Bana hiç anestezi verilmedi. Önce hiç ağrım olmadı ilacı verdiği zaman biraz ağrı oldu. Oda 5/6 dakika sürdü. Sonra geçti ben ayağa kalkınca rahime çok ilaç verdikleri için o hep dışarı akıyordu. Birazda kan geldi bir gün ara ara,internete denildiği gibide çok ağrı olmadı. Çok şükür Tüpler açık denildi. Benim sorunum pcos doktor bütün tahlillerim hormon sonuçlarım iyi dedi. Bana kilo ver dedi. 10 kilo verdim. Dahada verecem bana hem vitamin hemde şeker hastaların kullandığı bir ilaç verdi. O kadar stres e girme bir bakıyorsun bitiyor. İnşallah herşey yolunda gider.

Haziran ayında echomarda anestezisiz hsg cekildim hiçbirsey hissetmedim kız bacagınızı ındirn dedi bittimi dedim güldü evet dedi şoktaydım 6 yıl önce zeynepkamil hast. çekilmiştim ölecektim ağrıdan acıdan ama bazı şeylerde gercekten özele gitmek lazım çünkü kullanılan aletler son model..

Bursa’da çektiren var mı hsg?fiyatlar nasıl merak ediyorum

Hiç ama hiç korkmayın bende sizin gibi çok tedirgindim iki ay önce çektirdim anestezili. Evet insan tedirgin oluyor heyecan yapıyor ama inanın uyandiginizda hiç bişey hissetmiyosunüz. Hafif bir kanama oluyor ama acı sızı yok enaizndan benim öyleydi. Ağrı eşiği yüksek biri de değilim yani emin olun acimiyör. Siz filmden sonra sonuçlarınızin iyu cıkması için dua edin. esas ozaMan başlıyor hersey benim öyle oldu çünkü geçen hafta amelyat geçirdim çünkü rahim filminden sonra rahimde şekil bozukluğu çift rahim tüplerin kapalı olduğunü söyledi doktor ve nekadar Erteleyip korksamda amelyatı 10 gün önce yaptırdım.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için yarın çekimim olacak inşallah hayırlı sonuçlarım olur.Size de çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah

Haziran ayında echomarda anestezisiz hsg cekildim hiçbirsey hissetmedim kız bacagınızı ındirn dedi bittimi dedim güldü evet dedi şoktaydım 6 yıl önce zeynepkamil hast. çekilmiştim ölecektim ağrıdan acıdan ama bazı şeylerde gercekten özele gitmek lazım çünkü kullanılan aletler son model..

Çok teşekkürler Peki niye 2 kere çekildiniz ve sonucunuz ne çıktı ?

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için yarın çekimim olacak inşallah hayırlı sonuçlarım olur.Size de çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Rica ederim şimdiden geçmiş olsun gerçekten korkmayın 10 15 dakikalık bi işlem oda anesteziden dolayı yoksa 5 dakika bile surmuyomus ama ben biraz dayaniksiz biriyim normal muayeneye bile katlanamiyirum o yuzden anestezili yaptrdm yani hemen kalkıp evinize gidersinuz insalah sonuçlar iyi çıkar. Haberdar edin sonuçlarınzla ilgili ve rahat olun gormiyceksiniz uyandığınzdada bişey hissetmeyecksnz

Back