Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anestezi
- Konu Sahibi leeloo
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
- 303
N
nisan
Ziyaretçi
Bende senelerdir anestezi korkum yüzünden ameliyat olamıyorum cesaret iğnesi yapıyorlarmış gerçi. Bu arada nisan özelden attığın msj bizimlede paylaşırmısın.
hayatım ameliyattan önce el üzerinde yada uygun bir yerden damar yolu açıyorlar ameliyat haneye gittiğinde doktor ve ekibi seninle sohbet ederken siz farkında olmadan damar yolundan yapılan iğneden sonra nasıl uyuyup uyandığını bile anlamıyorsun bol şans şimdiden vede geçmiş olsun
ben 3 kere anestezi almış biri olarak nedense seviyorum o durumu ya..
böyle ameliyathaneye girmeyi beklerken yapılan sakinleştiriciden mi nedendir bilmiyorum ama o bayılırkenki hissettiğim huzur, birde ayılırken böyle arada gözümü açıp sonra tatlı tatlı uyumalarım ayy çok hoşuma gidiyor vallahi
böyle ameliyathaneye girmeyi beklerken yapılan sakinleştiriciden mi nedendir bilmiyorum ama o bayılırkenki hissettiğim huzur, birde ayılırken böyle arada gözümü açıp sonra tatlı tatlı uyumalarım ayy çok hoşuma gidiyor vallahi
canlı canlı yapmıyorlar ya , mis gibi uyutuyorlar işte
ben o anı çok seviyorum
hayatta hatırlamadığın tek an
kesinlikle katılıyorum
ben 3 kere anestezi almış biri olarak nedense seviyorum o durumu ya..
:)) gidelim dinlenelim yani ..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
kızlar nasıl böyle rahat konuşuyorsunuz? anestezide mutlaka bir risk alıyorsunuz.bu risk hernekadar son senelerde azalsada tam olarak yok denemez.
konu sahibi siz anesteziden yani bayılmaktanmı korkuyorsunuz yoksa oluşabilicek risklerden mi ( bitkisel hayat,felç kalma vs..) ? uyku hapı verilir ve uykudayken anesteziye alınırsınız cesaretiniz yoksa.
konu sahibi siz anesteziden yani bayılmaktanmı korkuyorsunuz yoksa oluşabilicek risklerden mi ( bitkisel hayat,felç kalma vs..) ? uyku hapı verilir ve uykudayken anesteziye alınırsınız cesaretiniz yoksa.
bende hayatımda hiç narkoz almadım ve bendede hep onun korkusu vardır ama senden çok farklı şekilde, ya narkoz alınca bilinçaltı devreye girip olur olmaz saçmalarsam diye düşünüyorum herkes farklı işte :)) ama bu korkunu yenmelisin emin ol hiçbi sorun yaşamayacaksın korkma :)))
kızlar nasıl böyle rahat konuşuyorsunuz? anestezide mutlaka bir risk alıyorsunuz.bu risk hernekadar son senelerde azalsada tam olarak yok denemez.
ben ne kadar cahilmişim bu konuda böyle riskleri mi var (((( aman allahım zaten korkuyodum ameliyattan şimdi iyice tırstım ben (((((((((