Estetik aslında mecburi çünkü kaza sonucu burnum kırılmıştı, şu an kemik çıkıntısı var onun sonucunda nefes alışımı etkileyeceğini söyledi doktorlar. Devlet hastanesi yapıyordu ama ben sonuca güvenemediğim için bildiğim bir doktora yaptıracağım.Öyle bir ortam olmuyor pek aslında, ben ameliyathaneye alınmadan stres olunca sedyede bir şey verdiler sadece ameliyathaneye girdiğimi hatırlıyorum sonrasında bayılmışım. Bu kadar korkarak zorunlu değilse estetik olmazdım ben mesela.
Evet, zaten riskli bir şey ama işte ben normal insanlara nazaran ekstra stres yapıyorum hastalığım sebebiyle.Bunun OKB ile alakası yok ki.anestezi den bende korkarım.oglumu yaza sünnet ettirecegim lokal yapmiyorlar genelden ben korkuyorum evde de hayatta yaptırmam.sizin hastalığınız varsa Dr un bilmesi gereken söyleyin gerisi zaten yazı kader
Çok teşekkür ederimmm:)Bende yakın zamanda burun ameliyatı oldum. Hiç endişe etmeyin. Eminim çok güzel olur sonuç. Belirtmek istedim sadece.
Evet, sanırım sakinleştirici isteyeceğim. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinÖzel hastane olduğu için sorun olmaz korkmayın. 3 ameliyat oldum 3ü de özeldeydi korkum olduğunu söylesem anlayışlı olurlardı. Ameliyat öncesi zaten herkes gergin oluyor. Bunu bildikleri için de gelip seninle konuşup sakinleştirmeye çalışıyorlar. Sana ekstra bir sakinleştirici yapabilirler. Bir ameliyatta mesela beni daha ameliyathane koridorunda sıra beklerken bayılttılar sana da öyle çözüm olabilir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun inanın uyuyup uyanmaktan cok da farkı olmayacak sizin için
Özel hastane kuzu. Salı günü konuşucam, illa vardır benim gibi endişe bombaları hastalar da. Bakalım onlara neler yapmışlar sorucamEeee bebisim konussan doktorla, ameliyattan once sakinlestiric verirler olmaz mi? Ozel hastaneyse sorun yok nazini cekerler.
Çok teşekkür ederim. Size de çok geçmiş olsun.Valla daha 2 gün önce ameliyat olmuş taze bir hasta olarak ne zaman uyudum ne zaman uyandım hiç bilmiyorum. En son ameliyat masasında ışıklara bakıyordum. Bunları görmek çok garip hissettiriyor derken kendimi yatağımda üşüyorum, karnım acıyor derken buldum. Arası kayıp. Ben de ürküyordum. Zaten ürkmemek mümkün değil. Bunun doğal olduğunu bilerek olabildiğince sakin kalmaya çalışın. Acil şifalar diliyorum.
Tabi ki, anestezi doktoruyla görüşmem olacak zaten. Düzenli kullandığım ilacım var, hepsini söyleyeceğim.Doktorunuzla anksiyete rahatsizliginizi ve kullandiginiz ilaclari konusmalisiniz, bunun kibarcasi vs yok, zaten hastalik geçmişinizi almak zorundalar
Cok gecmis olsun,Tabi ki, anestezi doktoruyla görüşmem olacak zaten. Düzenli kullandığım ilacım var, hepsini söyleyeceğim.