Yatmıyorum ama bugün birqz zorladı gündüz gezdim şuan gezemiyorum pek belki birazdan güç alırsam kalkarım tekrarTabiki zorlukları var sonuçta ameliyat bu, kat kat kesip içimizi açıyorlar, bir diş çektirdiğimizde bile zamana ihtiyacımız oluyor iyi hissetmek için. Asla ümitsizliğe kapılma, çok kadın yaşadı senin yaşadıklarını, biz çok güçlüyüz. Destek al zaten, ilk 15 gün asla kendini zorlama. Evin içinde yürüyüşler yap sürekli yatma, karnındaki şişlik de geçecek, benim 4 ay oldu daha tam indi diyemem şişliğim. Çok şükür ki ameliyat ile kurtulabileceğimiz dermanı olan bir hastalık. Allah bir daha yaşatmasın
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anestezi korkusu
- Konu Sahibi Mryna
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- anestezi miyom miyom ameliyat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Şişlik çok sinirimi bozdu bide baya karnım çocuk doğurmuş gibi ameliysta girerken karnım böyle değildi insallah hepsi geçer çok zorlanıyorum ya bu kadar acılı bi ameliyat olcağını bilmiyodumYatmıyorum ama bugün birqz zorladı gündüz gezdim şuan gezemiyorum pek belki birazdan güç alırsam kalkarım tekrar
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Ani hareket yapma kalkarken dikkatli ve yavaş kalkıp uzan kendini yormadan cnm bide ayaklarını sıcak tut mutlaka dikislerin kaynıyordur karnın geril biraz ağrı olur dikislerin alınana kadar dikkat et günlük pansumanini yap o rahatlatır seniYatmıyorum hareket halindeyim dünden beri sürekli ama bugün biraz yavaşladı hareketlerim çok acıyo dikişler geriliyo korkuyorum dikişlere bişey olcak diye
Evet dikişlerim geriliyo aşırı karnım geriliyoAni hareket yapma kalkarken dikkatli ve yavaş kalkıp uzan kendini yormadan cnm bide ayaklarını sıcak tut mutlaka dikislerin kaynıyordur karnın geril biraz ağrı olur dikislerin alınana kadar dikkat et günlük pansumanini yap o rahatlatır seni
- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 358
Zorlandığını hissettiğinde hiç yorma kendini. Bak mesela ben çok sabırsız tez canlı bir insandım, ameliyat sonrası bana sabretmeyi öğretti. İlk günler ben de çok zorlandım ama inan ki çektiklerine değecek, çünkü bizimki boyutlarda miyomlar asla kendi kendine geçmiyor. Senin yaşın kaç canım, ben atlamış olabilirim o kısmı, çocuğun var mı?Yatmıyorum hareket halindeyim dünden beri sürekli ama bugün biraz yavaşladı hareketlerim çok acıyo dikişler geriliyo korkuyorum dikişlere bişey olcak diye
Hayır yok 26Zorlandığını hissettiğinde hiç yorma kendini. Bak mesela ben çok sabırsız tez canlı bir insandım, ameliyat sonrası bana sabretmeyi öğretti. İlk günler ben de çok zorlandım ama inan ki çektiklerine değecek, çünkü bizimki boyutlarda miyomlar asla kendi kendine geçmiyor. Senin yaşın kaç canım, ben atlamış olabilirim o kısmı, çocuğun var mı?
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Sabah akşam 2 kez batikon ile pansuman yap o çok rahatlatıyor gerilmesinden kaynaklı ağrısı olur dikislerin alınana kadar biraz zorlar. 3 cu amaliyati 2 ay önce oldum cnm amaliyat yerin hemen iyi olmaz biraz daha dikkatli olman gerekiyor daha öncesine göre hareketlerin kısıtlanıyor ev işlerinde ağır kaldırma kendini zorlayacak şekilde iş yapmaEvet dikişlerim geriliyo aşırı karnım geriliyo
- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Ben o kadar korktum ki laparoskopi olacağımı ilk duyduğumda aneztezi ameliyat dikiş dünya başıma yıkıldı sanki bı an ameliyat günü geldi hastaneye gittim değişik duygular içinde mutluca girdim ameliyata çıkarken nasıl uyandım bilmiyorum ama naralar atmışım gunaydinn diye cilveli cilveli eşimle anneme sonra odaya geldiğimde ayiktim az buçuk ama görme halen az pijamami giydiriyodu hemşire ters bu ya falan dedim onu hatırlıyorum sonra bı bırakın da uyuyum zaten kaç gündür uykum var diyorum sonrasında kendime geldim ve pazar günü tekrar anestezi aldım bu sefer böyle olmadi tabi ağlayarak uyandım eşim beni çok seviyorsun ağlama tamam yanındayim falan diye dalga geciyodu gözüm açılmaya başladığında
Nasılsınızbadil oldunuz umarim herşey yolundadur mrym hnHayır yok 26